Toptan Çorap
-
Merhaba arkadaşlar,
Yakın bir dostumuza iş kurma düşüncesindeyiz.Şimdilik ufak çaplı bir dükkan kiraladık.Bu dükkan için toplu ürünler alıp açılışı kısa zaman içerisinde yapacağız.
Aslında aklımda istanbula gelip toptancılara uğramak vardı ama yoğun olduğumdan gelemiyorum.
Aramızda toptan satış yapan var mı ?
Toptan satış yapan tanıdığı olan var mı ?
İnternette gezinirken genel olarak denk geldiğim 12 çift çorabın 6 küsür tl olmasıydı.Sanıyorum ki ayağa giyilebilecek tarzda çorapların daha uygunu da vardır.
Satılabilir başka ürün tavsiyesi olanların düşüncelerini de beklerim.
Hoşçakalın... -
istanbulda doğudan alınan ürünler daha pahalıya satılır, merkezi diye tercih ettiğini düşünüyorum fakat doğu illerinden bulursan senin için daha ucuza patlar.
-
Hocam annemin dükkanı için iç çamaşırı vs.vs alışverişlerini istanbuldan yaptık emin ol o kadar karlı bir iş ki :)
Tahtakale diye bilinen bi yer var ve onun çevresinde dolu senin bu dediğin olaylar ve ucuz gidersen ordan yaparsın zaten şuan son durum nasıl bilmiyorum ama bu dediklerim 3-4 yıl önceydi. -
Bi giremedim su sektöre ya. Takipteyim
-
tosun bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar,
Yakın bir dostumuza iş kurma düşüncesindeyiz.Şimdilik ufak çaplı bir dükkan kiraladık.Bu dükkan için toplu ürünler alıp açılışı kısa zaman içerisinde yapacağız.
Aslında aklımda istanbula gelip toptancılara uğramak vardı ama yoğun olduğumdan gelemiyorum.
Aramızda toptan satış yapan var mı ?
Toptan satış yapan tanıdığı olan var mı ?
İnternette gezinirken genel olarak denk geldiğim 12 çift çorabın 6 küsür tl olmasıydı.Sanıyorum ki ayağa giyilebilecek tarzda çorapların daha uygunu da vardır.
Satılabilir başka ürün tavsiyesi olanların düşüncelerini de beklerim.
Hoşçakalın...Alibaba.com 'a girip türkiyeden çorap satanlara bak en iyi fiyatları orada bulabilirsin. Hemde arama sorunun olmacaktır.
İkincisi oradaki herkesten 1 2 ay içinde açık hesap çalışma imkanıyla çalışırısın.
-
Ulan biz arkadaşlarla yurt günleri "çoraptan top" yapardık o geldi aklıma başlığı yanlış yazmış diye girdim konuya
-
Ulan biz arkadaşlarla yurt günleri "çoraptan top" yapardık o geldi aklıma başlığı yanlış yazmış diye girdim konuya
-
tanıdık imalatçılar olcak benim istanbulda. ne kadar alınacak? ona göre bende bi sorayım.
-
Bence corabin kaliteli olanin markasi blinyor turkiyede para vermiyolar cunku defactoda kotonda vs. Hep 2 lira 3 lira corap pazarda 1 lira corap degilde sade kiyafet satisi tutanlir hocam
-
crimeangel bunu yazdı
tanıdık imalatçılar olcak benim istanbulda. ne kadar alınacak? ona göre bende bi sorayım.
Minimum 300 çift çorap almayı düşünüyorum.500çifte kadar çıkabilir.haber bekliyorm hocam
-
çorap imalatçısı bir müşterim var, yüksek adetli yurtdışı çalışıyor genelde, yarın arayayım vereceği cevaba göre telefon numarasını veririm sana, arayıp görüşürsün.