Topu Kaleye Sokmak İçin Yapılan Vuruşa Ne Denir ( Pas )
-
huttp://www.izlesene.com/video/komik-videolar-topu-kaleye-sokmak-icin-yapilan-vurus-pas/2557277
Yorumlarınızı bekliyorum
-
trt de birşeye güldüğümü hatırlamıyorum :D ( erdoğan mitingleri hariç :D )
-
Tam Enbesil ya bu adam insanların zaaflarını kullanmak ve bunlarla buna gülen salakları eğelendirme aşşalık bi durumdur
-
bu tiplemeye cok gülmüştüm :)
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
bu tiplemeye cok gülmüştüm :)
-----------------------------Bende Çok Gülmüşümdür:))
-
NighT_JudGe bunu yazdı:
Tam Enbesil ya bu adam insanların zaaflarını kullanmak ve bunlarla buna gülen salakları eğelendirme aşşalık bi durumdur
Üstad bu adam işi için yapıyor para kazanıyor birde bir programı daha var para kazandırıyor ve seni bulacam diyor. Komedik bişi Hasan bu sarı font yaznı değiştir artık başka güzel yazı fontları bul sarıyıda değiştir hepsinde aynısını kullanıyorsun aş kendini. -
x-files bunu yazdı:
NighT_JudGe bunu yazdı:
Üstad bu adam işi için yapıyor para kazanıyor birde bir programı daha var para kazandırıyor ve seni bulacam diyor. Komedik bişi Hasan bu sarı font yaznı değiştir artık başka güzel yazı fontları bul sarıyıda değiştir hepsinde aynısını kullanıyorsun aş kendini.
-----------------------------Doğru Söylüyorsun Zülfo Abi :) Kendimide Aşacam Allahın İzniyle...Aslında Başka Yaazı Tipleeri Varda Hoşuma Gitmiyor
-
süper bu ya.. bi de çöpün içinden çıkan adam var va hç bi boktan çakmayan.. :)) edit: hatta bu o..
-
faruk_sahin bunu yazdı:
süper bu ya.. bi de çöpün içinden çıkan adam var va hç bi boktan çakmayan.. :))
-----------------------------Evet Hoca Ya Bide Demezmi "(Biz Birşey bilmiyorum)" :D
-
hurferus45 bunu yazdı:
-----------------------------faruk_sahin bunu yazdı:
süper bu ya.. bi de çöpün içinden çıkan adam var va hç bi boktan çakmayan.. :))
-----------------------------Evet Hoca Ya Bide Demezmi "(Biz Birşey bilmiyorum)" :D
:D :D -
x-files bunu yazdı:
NighT_JudGe bunu yazdı:
Üstad bu adam işi için yapıyor para kazanıyor birde bir programı daha var para kazandırıyor ve seni bulacam diyor. Komedik bişi Hasan bu sarı font yaznı değiştir artık başka güzel yazı fontları bul sarıyıda değiştir hepsinde aynısını kullanıyorsun aş kendini.
Hacım O işin ayrı kısmı benim kızdığım tarafa bu adam 1-2 defa porgramını felan izlemişliğim var ama insanların korkularını Şivelerini çok alaycı bi üslüpla konuşuyor yani insanlarla dalga geçiyor