Tor Dan Googleye Giriş ?
-
Tor ile googlede arama yapıldında bizden capcha kontrolü istiyor.
Bizim nasıl farklı oldumuzu anlıyor biliyomusunuz ?
-
proxy kontrolü...
-
tor proxy testlerinde cıkmıyro diye biliyordum.ozaman torun ne anlamı kalıyor proxy olduğu belli olunca ? engellenir
-
Mx0TBT bunu yazdı
tor proxy testlerinde cıkmıyro diye biliyordum.ozaman torun ne anlamı kalıyor proxy olduğu belli olunca ? engellenir
Tor un kullandigi bütün ipler Proxy dir hocam .
ornek : irc server ime Bomp adli Tcl yi editlemistim 1 tane tor giremiyordu.
-
Son zamanlarda tor hayranlıgı arttı mıllette.
-
tahrefk bunu yazdı
Aynısını diyecektim. Buarada tor browser farklı bir google sayfasına yönlendiriyordu zaten diye biliyordum.
-
by_Tet bunu yazdıtahrefk bunu yazdı
Aynısını diyecektim. Buarada tor browser farklı bir google sayfasına yönlendiriyordu zaten diye biliyordum.
evet encrypted.google.com idi sanırım
-
Hocam zaten eğer tor kullanıyorsan, tor kullanıp kullanmadığın çok rahat anlaşılabilir. Bir örnekle açıklayalım;
173.254.xxx.xx ip'sini kullanıyorsun diyelim. Bu ip'yi atlas.torproject.org'da arattığın zaman exit node olduğunu görürsün.
Ki aslında buna bile gerek yok ip herhangi bir whois sitesine yazıldığı an tor olup olmadığı yine anlaşılabilir.
Ama google'ın senden captcha istemesinin sebebi, o ip'yi senden başka binlerce kişi kullandığı için haliyle google'a binlerce sorgu gidiyor.Aynı durumu bir çok kişinin kullandığı free vpn ya da proxy servislerinde de görebilmen mümkün.
-
ducksearch veya searchduck diye bir şey vardı. tor kullanırken onu kullanman daha iyi.
-
proxy ile giriş olduğu anlaşılması kötü oluyor buna alternatif bişey var mı ki
-
konu açmaya yetkim olmadığı için buraya yazıyorum google maps de konum bilgisi nasıl işliyor bilgisi olan varmı
http://www.wifi-turk.com/forum/topic/7371-google-maps-konumunuzu-nasil-buluyor/
burda arkadaşında dediği gibi google evimin çatısını gösteriyor