Torrent İndirme Ayarları
-
toreent indirme hızını yavaşlatmam lazım.
ayarlardan yapamadmm
-
birde yanlışlıkla sildiğim torrent dosyasını nereye koymam lazım tekrar seed yapmak için
-
hangi programı kullanıyorsun
-
futurist bunu yazdı
hangi programı kullanıyorsun
utorrent
-
onu bilemiyeceğim
ama bitlord denesene çok iyi bir programdır.
istersen exe dosyası vereyim.
-
-
Daft bunu yazdı
üstadım bunları yaptım zati. biraz çömez konusu gibi oldu ama.
-
futurist bunu yazdı
onu bilemiyeceğim
ama bitlord denesene çok iyi bir programdır.
istersen exe dosyası vereyim.
indirdim bakıyorum tşk.
-
ustam seçtiğin torrente sağ tıklayıp force start (zorlu başlat) dersen yaptığın ayarları devre dışı bırakır son sürat indirir.
-
serhat8102 bunu yazdı
ustam seçtiğin torrente sağ tıklayıp force start (zorlu başlat) dersen yaptığın ayarları devre dışı bırakır son sürat indirir.
durdurup tekrar ayarlardan değer girdim o da olmadı hocam başlat dedim sadece.
HeYeT tarafından 09/Nis/14 19:05 tarihinde düzenlenmiştir -
10 tane aktif indirilen torrent var diyelim..
bunlardan sadece 1 tanesini düşük hızda indirme yada gönderme işlemi yapmak istiyorsan sağ tıklayıp özelliklerden yapabilirsin
eğer tüm programa hız limiti yapmak istiyorsan sağ alttan DHT yazısının sağ tarafında download ve upload ile ilgili kısımlara sağ tıklayarak çıkan listeden istediğiniz değeri seçebilirsiniz.
gelelim .torrent dosyası kayıp olan bir sunumu nasıl tekrardan listeye koyabileceğimize..
masaüstüne indirdiğiniz .torrent dosyasını programa eklerken utorrent o ufak dosyayı başka yere kopyalar ve saklar..
saklanan torrent dosyalarına ulaşabilmek için
Hit-Run (al-kaç) dolayı indirme hakkınız alınmış ve .torrent dosyası olmayan yada utorrent programında dosya seedde bulunmuyorsa yapmanız gerekenler;
1- İlk önce .torrent dosyasını bulmamız gerekir. Bunu utorrent programında dosyayı ilk açtığımızda program kendi alt yapısında otomatik olarak başka bir klosörde kayıt eder. Bu kayıt edilen dosyayı bulalım.
http://imageresim.com/images/86124203312315921115.jpg
2- Bilgisayarım >> Çalıştır >> %appdata%/utorrent yazıp Tamam dedikten sonra bir klosör açılacak.
3- Bu klosörde sizin programda indirmiş olduğunuz dosyaların .torrent dosyasını sakladığı yerdir. Buradan seed edilmesi gereken dosyayı bulup açıyoruz.
http://imageresim.com/images/23290418041349260246.jpg
4- Açtığımızda karşımıza böyle bir ekran gelmesi gerekir. indirme yerinide mevcut sunumun olduğu yeri seçiyorsunuz. Sonra seed edilecek olan dosyaları seçip, seed etmek için OK (Tamam) butonuna basıyorsunuz. ilk önce sizde olan sunumu kontrol edecektir.Kontrol ettikten sonra eğer indiren varsa sizde seed etme yanı göndermeye başlayacaktır.