Torrent Kullanımı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ilk defa torrent kullanıcam. Flashget 2.0 ile indirmek istiyorum. Modemden gerekli portu açtım. port test programıyla portun açık olduğunu teyit ettim.Forumda sünger bob un torrent linkini aldım flashget e ekledim.  Ancak yinede indirme işlemi yapamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

Buradan torrent programını indir...

http://www.utorrent.com/

Oyun yeni başlıyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Torrent download etmek istiyorsan uTorrent programını kullanmanı tavsiye ederim. Bazıları da Azureus tavsiye eder. Kullanım olarak uTorrent bana daha kolay geldi. Forumdaki sünger bob un torrenti ölü. türktorrent.biz'den download edilmiş. Muhtemelen torrenti silmişler, ya da onu paylaşan kullanıcı rationun folloş olmasından dolayı banlanmıştır. Torrent download edebileceğin site olarak mininova var ama ben sana private torrent sitelerini tavsiye ederim. btracs.com adresinden üyeliği açık torrent sitelerini bulabilirsin.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu konuda yeni olduğum için torrent linkinin bozuk olabileceği hiç aklıma gelmedi. Başka bi yerden deneme amaçlı bi tane buldum indiriyor ancak çok yavaş. Daha hızlı olması için nelere dikkat etmeliyim. seeders ve leechers ne demektir hızı etkilermi?

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Public yani mininova gibi sitelerden yavaş download edersin. Onun için adresini verdiğim sitede, üst kısımda ayrı olarak verilmiş 4-5 tane site var. Bunlar üyeliğini sıklıkla açmayan siteler. Aşağıdakilerde üyeliği hep açık olan siteler ama yine de private. Üst kısımdaki sitelerden biri(örn torrentit.eu) buna üye olursan tahminimce hızlı indirirsin. torrentleech, revolutiontt, iptorrents gibi davetiye gerektiren sitelerden de hızlı indirirsin. Bu siteler için davetiye bulmak için de siteler var. Google'a "torrent invites" yazarak o siteleri bulabilirsin. Seed, leech terimlerini de googledan bulabilirsin.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    opera  kullan  bırak programları fln 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

utorrenti indir flaşgetle falan uğraşma,mininova dünyanın en çok torrent bulunduran sitesi. Ki rapidshareyi bile 2 ye 3 e katlamıştı bi dönem. Yavaş hızla indirmesi ise zamanla düzelir.Seeds Leecherse göre indirirsin sorun yaşamazsın genelde ben bırakıyorum geceden 2 gb lik şeyi sabaha inmiş oluyo. Bence uğraşma diğer programlarla ve sitelerle,utorrent kullan, www.mininova.org danda torrent bul

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Kullandıkça öğrenecem artık. Son bir soru daha sormak istiyorum. Port açmadan indirme yapmak mümkünmüdür. İşyerinden indirmek istiyorum.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

mümkündür tabi de

maksimum hızı alamassın

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Yabancı kaynaklar için private siteleri kullanmanı tavsiye etmem..1Mbit internetin dahi olsa DVD riplerini tam hızda indirirsin.full hızda indiremeyeceğin müzik de yok tabi.Türkçe kaynaklar için kullanacağın birkaç linkli rapid işini görür..

SAdece bir gecede 2mbit ile 8 gb falan iniyor.Dolayısıyla torrenti çok iyi kullanmasını bilirsen gayet de hızlıdır,işe başladığında "tracker list" nedir nasıl eklenir bunu araştır,seed,peer kavramları tabi,upload sınırın da 3KB yi geçmesin,internetin güzel ise arttırabilirsin tabi zararı olmazaçtığın portun çalıştığına da emin olmalısın utorrent kurduğunda test edebilirsin.Ayrıca en önemlisi çalıştıra cmd/ipconfig yazdığında göreceğin ip numarasının,192.168.2.1 vs yazarak girdiğin modem arayüzünde port açtığın kısımda doğru olmasına dikkat et.Atıyorum ip no 192.168.2.3 ise modem arayüzünde port açtığın kısımda son rakam 2 veya 1 olmamalı.Her modemi resetlediğinde modem arayüzünden aynı ip i kontrol etmelisin tabi tekrardan..Uploadı 0 yaparsan download hızın yavaşlar.Birde tavsiyem yeni kullanıcısan private sitelerle uğraşma.Üyelik peşinde koşturma.Hızı nasıl arttırabileceğini zamanla öğrenirsin zaten.Bir iki Utorrent kullanımını netten araştırıp bul ve oku derim.Flash get ile falan uğraşma..Arama yapmak için kullanacağın site de http://torrentscan.com/ olsun diyorum sana..Torrent dünyasının google'ı :)Hadi bakalm kolay gelsin.Bağımlılık yapar söyleym :Pp

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

mümkündür tabi de

maksimum hızı alamassın

-----------------------------
    Ben güvenemediğim için port açmadan kullanıyorum, port açsam ne kadar hızlanır?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 3254 Toplam Mesaj: 17