Torrent Ratio ?
-
Düşük ratio nedeniyle uyar aldınız. Ratio değerini 0.8 seviyesine çıkarırsanız uyarınız otomatik olarak kakldırılacaktır.
5 Gün, 4 Saat, 27 Dakika, 59 Saniye içinde istenilen değere ulaşmadığınız takdirde, hesabınız banlanacaktır.biri bana RATİO yu açıklarmı acaba. utorrentten dosya indiriyorum olduğu yerde kalıyor dosya ratio değeri nasıl arttırılır ki ?
-
upload yaparak yani diger kullanicilarla paylasarak
-
ratio oran anlamına geliyor,download ile upload arasındaki fark ratio u etkiler.indirdiğin dosyaları seed ederek ratio u yükseltebilirsin.
-
100 mb download yaptin
100 mb upload yaptin
ration 1.0
siteye göre uplaod yapmanı istediği ratio değişir bazıları hiç istemez , uyurken bırak pc yi upload yapsin miss
yada seed box al
-
yeni eklenmis ve free olan dosyalari cekmeye basla sadece uploada yazilir ve mümkün oldukca programi acik tut -
-
uploadı kendi kendine mi yapıo ?
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
uploadı kendi kendine mi yapıo ?
-----------------------------torrent i indirmeye başladın da aynı zamanda indirdiğin kadarını başkasına yüklersin
ne kadar yüklediğini utorrentte görebilirsin yada şimdiye kadar görmüyormuydun
sen dosyayı milltten çekiosn başkalarıda senden çekiyor açk bıraktın sürece uplaod a devam eder
-
hangi site o bazılarına ratiomaster programı ile fake upload yapabilirsin hangi site olduğunu söyle ratiomaster yiyip yemeyeceğini söyleyeyim
not:gerçek upload yapabilirsen daha iyi olur ben ilk torret öğrenirken kullanmıştım 100 gb kadar fake bastım o günden sonra full seed yapıyorum :D
-
dosyayı başka yere aldığımda yada torrentin indirme kısmından sildiğimde gözükmüyor.
yani indirdim torrentten delete yaptımmı upload ediyomu peki etmiyo ?
açık şu an mesela dosya gönderior ama benim ratio aynı hala deiğişen bişi yok :S
-
ArmadA bunu yazdı:
dosyayı başka yere aldığımda yada torrentin indirme kısmından sildiğimde gözükmüyor.
yani indirdim torrentten delete yaptımmı upload ediyomu peki etmiyo ?
açık şu an mesela dosya gönderior ama benim ratio aynı hala deiğişen bişi yok :S
-----------------------------ratio anlık değişmez + dosyayı silmiyceksin torrent e eklediğin gibi kalıcak silersen neyi yollayacak en az 1 2 hafta dursun o dosya sende
-
Aristoteles bunu yazdı:
hangi site o bazılarına ratiomaster programı ile fake upload yapabilirsin hangi site olduğunu söyle ratiomaster yiyip yemeyeceğini söyleyeyim
not:gerçek upload yapabilirsen daha iyi olur ben ilk torret öğrenirken kullanmıştım 100 gb kadar fake bastım o günden sonra full seed yapıyorum :D
-----------------------------fake upload hem günahtır hemde ban sebebi , :=)