Torrent Sitesi Arıyorum..
-
arkadaşlar torrent sitesi arıyorum
-hizmeti sadece viplere yapmayan
-normal üye alımı olan davetiye ile olan varsa davetiye yollarsanız sevinirim :D
-türk sitesi olması tercihimdir
şimdiden tüm tşk ediyorum iyi geceler iyi ramazanlar
-
bir aralar leechturk un uye alımı acıktı. kapanmıssa forumda arastır bıraz bulursun davetıye. turk trackerlar dan bittürk var.
yabancı uyelıksız ıstersende www.isohunt.com var
-
herhangi bir türkçe içerik paylaşan sitede banada davetiye kodu yollayan olursa sevinirm.site farketmez.
-
sırrı leecturk üye alımı açık daha bugün üye oldum,bittürk açık değilse mesajla benim bilgileri veririm ben kullanmıyorum zaten.
-
türk torrent paylaşım siteleri ne kadar kaliteli olabilirki, sonuçda trdeki herkezin kullandığı net kalitesi açık, yaptığı paylaşımın kaynağı yine yabancı torrentler olacak.
-
Yunus-Emre bunu yazdı:
-----------------------------
türk torrent paylaşım siteleri ne kadar kaliteli olabilirki, sonuçda trdeki herkezin kullandığı net kalitesi açık, yaptığı paylaşımın kaynağı yine yabancı torrentler olacak.
-----------------------------aynen öyle kardeş tr torrent siteleri ksurabakmayında 5 kuruş etmez torrentleech i öneririm davetiye bul üye ol yabancılarındır en bokdan programı çekerken bile 105 ile çekiyorum 1mbit
-
http://www.torrent-ultra.com/
Bu site yeni acildi. Uye alimi acik.
-
Explosive bunu yazdı:
Yunus-Emre bunu yazdı:
-----------------------------aynen öyle kardeş tr torrent siteleri ksurabakmayında 5 kuruş etmez torrentleech i öneririm davetiye bul üye ol yabancılarındır en bokdan programı çekerken bile 105 ile çekiyorum 1mbit
-----------------------------torrentleech kullaniyorum mutluyum huzurluyum..
turk torrent sitelerinden de uyelik aldim ama cok bi kullanmiyorum acikcasi..
-
www.turktorrent.biz
favorilerimdendir ...
-
By_AnymosRE bunu yazdı:
www.turktorrent.biz
favorilerimdendir ...
-----------------------------doğrudur ben de methini duydum ama bi davetiye ayarlasan iyi olur o zaman :D
-
sirri bunu yazdı:
By_AnymosRE bunu yazdı:
www.turktorrent.biz
favorilerimdendir ...
-----------------------------doğrudur ben de methini duydum ama bi davetiye ayarlasan iyi olur o zaman :D
-----------------------------hoca şuanda üye alımı açık :D hemen gir bir üyelik al istersen :D
edit : davetiye kodu istiyormuş :D keşke zamanında alsaydınız rahat ederdiniz .