Torrentleech Üyeliğine Karşılık Revolutiontt Verilecektir.
-
Arkadaslar TorrentLeech uyeligi lazim..Kim verirse ona bir adet RevolutionTT uyeligi verecegim.
RevolutionTT de cok saglam bi sitedir :))
isteyenlerle görüselim..
-
Konu Up :D
günaydın arkadaslar :D
-
Hocam zannetmiyorum TL üyeliğini Rev.TT için verecek birisi çıkacağını sen en iyisi torrentleech in irc kanalını dene:)
-
icabetmez bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam zannetmiyorum TL üyeliğini Rev.TT için verecek birisi çıkacağını sen en iyisi torrentleech in irc kanalını dene:)
-----------------------------hocam irc kanalından istiyorsun ama adamlar kovuyor :D
invite yasak :D baska bi çözüm bulmalıyım..
gecenlerde yeni yıl şerefine üyeliği açmışlardı..yok mu fazladan üyelik alan ?
-
hocam bir adet davetiyem var ama revtt için veremem çünkü orda da var.Varsa başka önerilerin açığım =)
-
Nikoteen bunu yazdı:
hocam bir adet davetiyem var ama revtt için veremem çünkü orda da var.Varsa başka önerilerin açığım =)
-----------------------------Başka önerebilecegim bi üyelik yok valla..
Zamunda da uyeligim var ama davetiyem yok...
sağlık olsun napalim..
-
hocam profil sayfana girdim extra bilgin ve nerden kısmına yazdığın şeyleri kendi yaşadıklarıma çok yakın hissettim mail adresini pmle davetiyeni yolliyim
-
başka davetiyesi olan varsa ben de rica edebilir miyim? :)
-
torrentleech de nasıl davetiye yollanıyor ? bakiyim varmı :S
-
Ne yazık ki bilmiyorum hocam. Torrentleech üyeliğim hiç olmadı :) Bilen biri varsa söyler sanırım. En azından o zamana kadar konu UP!
-
XpertVision bunu yazdı:
torrentleech de nasıl davetiye yollanıyor ? bakiyim varmı :S
-----------------------------Valla Torrentleech üyeligim olmadi hic..O yüzden bilemiyorum..
Ama bana davetiye gonderirsen sana RevolutionTT uyeligi verebilirim :)
Edit : istedigim davetiye degil.Extra uyelik almis olan muridlerden rica ediyorum sadece..