folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Torrentleech Üyeliklerini Acmis



Torrentleech Üyeliklerini Acmis

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2007
    Erkek

    torrentleech daha hızlıdır genel olarak. seed edenı daha fazladır. arşiv olarak bırınde bulmadıgını dıgerınde bulma sansın var zamundayı çok kötülememek gerek o da ıyı sıtedır ama torrentleech ve zamunda torrentten bır sey ındıren bır kısı ıcın bence şart.



    ekstra torrentleech ratıo arttırmak ıcın hangı dosyayı cekeyım arkadaslar tavsıye beklıyorum. ne ındırıyorsam up ya yapmıyor ya da 3 5kb ile yaptıgından ratio yu dengeleyemıyorum. az seed eden cok leech edenı olan 3 5 dosya cektım de olmadı gıttı :) tavsıye bır lınk veren buyuk sevap işler :)


    İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Kasım/2003
    Erkek

    eyvallah hoca. yerimizi aldık biz de


    De genio e de louco, todos temos um pouco!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2007
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı
    paduwan bunu yazdı
    murathan bunu yazdı

    beyler ben de mi bi sorun var anlayamadim. down yaptik bikac bisey ama hicbiri uplamiyor. ratio pic gibi ortada kaldi. ne yapmak lazim..

    Ilk etapta 48 saat sinirlamasi var(16ya düsürmüsler simdi imana gelmisler) tlde sanirim yeni dosyalyari indirebilmen icin belli bir ration olmasi lazim(http://wiki.torrentleech.org/doku.php/wait.times). Tlde ki elemanlarin hepsinde nerdeyse 1gbit lik seedbox var onlar arasinda TR baglantilariyla ayakta kalmanin mümkünati yok bence cross seed ve bilimum dalevereli yollar hariic tabi.  

    cross seedin ne dalaveresi var hocam, fake upload değil ki bi dalaveresi olsun. indirmişim bilgisayarımda var, ratiomun düzelmesi için de başka siteye de upload ediyotum. adamlar için sorun olmaz ki dalavereye girsin. niye bilgisayarında olan şeyi burada seed ediyon mu dicekler :/

     

    yanlis anlamisin orada "ve" var arada cross seed ve diger yöntemler yani. cross seed ayri öteki yöntemler ayi yani. yoksa torrentleechde bende ilk cross seed ile saglam ratio yapmistim.

    paduwan tarafından 16/Eyl/13 17:29 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xyzavp
    xyzavp's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2013
    Erkek

    tabi hatta cross-seed torrentleech tarafından desteklenende birsey. wiki lerinde ayrıntılı utorrent ve rutorrent de cross-seed anlatılıyor...

    xyzavp tarafından 16/Eyl/13 20:11 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3664 Toplam Mesaj: 35