Torrentleech Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

Torrentleech üye oldum bugün üyeliğimi aktifleştirdim ama torrent inmiyor başlamıyor sizce nedendir µtorrent programını kullanıyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

Busiest men find the most time....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

cenker_1993 bunu yazdı:
    -----------------------------

Torrentleech üye oldum bugün üyeliğimi aktifleştirdim ama torrent inmiyor başlamıyor sizce nedendir µtorrent programını kullanıyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

Orda bildiğim kadarıyla birde 100 mb indirdiysen 40 mb uplaman gerekiyor. Benimde var üyelik sırf o yüzden kullanamıyorum :D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı:

cenker_1993 bunu yazdı:

Şimdiden teşekkürler.

Orda bildiğim kadarıyla birde 100 mb indirdiysen 40 mb uplaman gerekiyor. Benimde var üyelik sırf o yüzden kullanamıyorum :D

Yok ondan değil. Ilk zamanlar sana yeni dosya yasak :] git eski dosyalar ile takıl bir süre. Indir gönder bayağı falan. Sonra ilk çıkan dosyaları kullanabilirsin :] bende öyle oldu ilk zamanlar. Simdi 2 tb uploadım 1 tb down var :P

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek
    Si

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    1-618-GR bunu yazdı:

cenker_1993 bunu yazdı:

Şimdiden teşekkürler.

Yok ondan değil. Ilk zamanlar sana yeni dosya yasak :] git eski dosyalar ile takıl bir süre. Indir gönder bayağı falan. Sonra ilk çıkan dosyaları kullanabilirsin :] bende öyle oldu ilk zamanlar. Simdi 2 tb uploadım 1 tb down var :P

Hacı indirememesinin ondan olmadığını bende biliyorum ben ap ayrı bir şey yazdım, hani  indirirsende up yapman lazım sonra banlanma manasında :D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

torrent olarak zamunda kullan tl kadar tırro biryer görmedim hemen banlıyor

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

benim de üyeligim banlanacak sanırım , ratio kasmak mümkün degil seedbox a 1 ay seed yapsın diye 0 üyelikten dosya koydum

25 gb lık (sitede en çok çekilen dosya) 800mb kadar upload yapılmıs ve istenin verdiği uyarı rationuzu düzeltin yoksa 5 gün sonra ban yiyeceksiniz

tüm dosyalara baktım ratio yükseltilebilecek bir dosya bulamadım..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

Ben kullanıyorum o siteyi çok da memnunum. En çok indirilen dosyalardan kazanmazsın zaten. Çok indirilen ama herkesin paylaşmadığı dosyaları seed'de tutucaksın ki ration düzelsin. Gerçi ratio düzeltme programları da var. Aşırıya kaçmadıkca farkedilmeyip banlanmazsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

abicim seed ile nasıl tutucam :D 
    yada ratio değerini nasıl düzelticem karıştırdım baktım ama ???? yardımcı olursanız..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

dosyayı attın diyelim utorrente dosya indi. inen dosya ve utorrentteki clientı silmicen. kendi kendine seed eder.

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek
    sezoo bunu yazdı:

dosyayı attın diyelim utorrente dosya indi. inen dosya ve utorrentteki clientı silmicen. kendi kendine seed eder.

Toplam Hit: 3060 Toplam Mesaj: 25