Torrentleech.Org
-
arkadaşlar http://www.torrentleech.org/ davatiyesi olan var mı? varsa verebilir mi yada elimde olan bir şeyin davetiyesini isterseniz takas yapabilirim...
-
Elimde ;
1 Adet Adult Acc
1 Adet Tahribat Davetiye
1 Adet Bittürk Kullanılmış Hesap
1 Adet Arena-TR Kullanılmış Hesap
5 Adet Leechturk Davetiye
Bulunur. -
zor bulunuyor bu sitenin davetiyesi uplansın diye yazıyorum
-
Bende arıyorum davetiye işin acilse zamunda verebilirim dostum
-
Asi296 bunu yazdı:
-----------------------------
Bende arıyorum davetiye işin acilse zamunda verebilirim dostum
-----------------------------leechturk davetiye ile takas edebiliriz uygunmu ?
-
Zamunda üyelikler açık
http://zamunda.net/signup.php
-
Takas değil ben hibe ederdim sana ama üyelikler açıkmış
-
Asi296 bunu yazdı:
-----------------------------saol dostum ;) bende sana bir leechturk hibe ederim eger lazımsa sana
-
tramp1907 bunu yazdı:
Asi296 bunu yazdı:
-----------------------------saol dostum ;) bende sana bir leechturk hibe ederim eger lazımsa sana
-----------------------------Saolasın hocam gerek yok ya zamunda yeter iyi downloadlar :)
-
bende torrentleech var kullanmıyorum ratio su çok düşük onun için bazı dosyaları izin vermiyo istersen alıp ratio yükselt :D ama isteyebileceğim bir şey de yokki anasınıs atıyim :D adult hangi site bari onu söyle :D
-
XpertVision bunu yazdı:
bende torrentleech var kullanmıyorum ratio su çok düşük onun için bazı dosyaları izin vermiyo istersen alıp ratio yükselt :D ama isteyebileceğim bir şey de yokki anasınıs atıyim :D adult hangi site bari onu söyle :D
-----------------------------dostum sen o hesabı bana ver ben toparlamaya calısırım adult verildi dostum baska forumda sana leech yollim davetiye :D gerci vardır sende ama belki bigun bende olupta senin ihtiyacın olan bişi olur o zaman ödeşiriz