Toshiba L20-100 Driver
-
sa
toshiba l20-100 laptopun driverleri lazım link varsa verirmisiniz
teşekkürler
-
blackdeath bunu yazdı:
-----------------------------
sa
toshiba l20-100 laptopun driverleri lazım link varsa verirmisiniz
teşekkürler
-----------------------------http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp
denermisin
-
http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp
buraya baktım burda l20 modeli yok
-
up acil
-
driver pack kullan hoca en kötü. o işini görür aramakdan ıyıdır.. :)
-
sa
driver pack yükledim çalıştırdım bütün sürücüleri yükledi.
şimdi sorun nerde
wireless kart sürücü var tanımlanmış ama her hangi bir ag arama yapınca bulamıyor
ses kartı yüklenmiş gözüküyor ama laptopun kendisinden veya her hangi bir hopörlörden ses gelmiyor
ses kartı realtek ac97 audio
wireless kart intel 2200 bg
yardımlarınızı bekliyorum
-
blackdeath bunu yazdı:
sa
driver pack yükledim çalıştırdım bütün sürücüleri yükledi.
şimdi sorun nerde
wireless kart sürücü var tanımlanmış ama her hangi bir ag arama yapınca bulamıyor
ses kartı yüklenmiş gözüküyor ama laptopun kendisinden veya her hangi bir hopörlörden ses gelmiyor
ses kartı realtek ac97 audio
wireless kart intel 2200 bg
yardımlarınızı bekliyorum
-----------------------------a.slm. hoca o yazdıgın markaların kendı sıtelerınde araştırdın mı hiç buyuk ıhtımal olması lazım sıtede. olmazsa pm at bı bakalım ;)
-
sa
ruhinin tavsiyerli saolsun düzeldi
tek sorun ses kartı hala çalışmıyor
sebebi hakkında düşüncesi olan varsa paylaşsın
butun driverleri tekrar yükledim her şey çalışıyor ses driverinide kendi sitesinden yükledim ama hala çalışmıyor
aygıt yöneticisindeki ünlem işareti hala kalkmadı . aygıt çalıştırılamıyor sorun 10 gıbı bı hata sı var
-
kardeş.
aygıt yöneticisinden donanımın üzerine sağ tıkla/özellikler/ayrıntılar sekmesinden
donanım kimliğini seç
birisinin üstüne tıkla (ctrl+c) yap
sonra
www.devid.info
sitesine girip arat.
varsa vardır.
-
ıı ıhh buda olmadı ne s kımden bır seymıs arkadas hıc bırım uymuyor su sebepten dolayı atacam laptopu
-
blackdeath bunu yazdı:
-----------------------------ıı ıhh buda olmadı ne s kımden bır seymıs arkadas hıc bırım uymuyor su sebepten dolayı atacam laptopu
Bildiğim bir konuysa yardımcı olmak beni mutlu eder. Inş ses'ide yaparız :) pm de nasıl olacağını anlattım büyük ihtimal onu yapınca sorun morun kalmayacak perşembe'ye kadar buralardayım sonra asker'e gider bu garip :)