Toshiba Satellite Restart Sorunu
-
Elimde eski model bir Toshiba Satellite laptop var. Fakat bir sorun oluştu. Laptop'u kapattıktan veya restart attıktan sonra hemen tekrar açamıyorum. Tekrar açılması için her defasında 3-5 dadika kadar beklemem gerekiyor. Bu süreden daha önce power tuşuna basıp açmaya kalkışınca ise power ve işlemci led'leri kısa süreli yapıp sönüyor ve laptop açılmıyor. Neden olabilir bu sorun? Nasıl halledebilirim?
Teşkkürler.
-
donanım sorunu var hocam içindeki kartların test edilmesi gerekli servise göndermekte fayda var..
-
Bir kaç hardware monitor değeri;
Sıcaklıklar:
THRM: 78 derece
HDD: 48 derece
-
sorun donanımsal.. kesin olarak birşey denilemez sanırm.. en iyisi bi laptop teknik servisçiye götür sen..
-
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Elimde eski model bir Toshiba Satellite laptop var. Fakat bir sorun oluştu. Laptop'u kapattıktan veya restart attıktan sonra hemen tekrar açamıyorum. Tekrar açılması için her defasında 3-5 dadika kadar beklemem gerekiyor. Bu süreden daha önce power tuşuna basıp açmaya kalkışınca ise power ve işlemci led'leri kısa süreli yapıp sönüyor ve laptop açılmıyor. Neden olabilir bu sorun? Nasıl halledebilirim?
Teşkkürler.
-----------------------------
bataryasını cıkarıp 5dakka beklet sonra geri tak sorun devam ediyosa tekrar yaz hocam -
işlemcide ısınma sorunu olabilir
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Elimde eski model bir Toshiba Satellite laptop var. Fakat bir sorun oluştu. Laptop'u kapattıktan veya restart attıktan sonra hemen tekrar açamıyorum. Tekrar açılması için her defasında 3-5 dadika kadar beklemem gerekiyor. Bu süreden daha önce power tuşuna basıp açmaya kalkışınca ise power ve işlemci led'leri kısa süreli yapıp sönüyor ve laptop açılmıyor. Neden olabilir bu sorun? Nasıl halledebilirim?
Teşkkürler.
bataryasını cıkarıp 5dakka beklet sonra geri tak sorun devam ediyosa tekrar yaz hocam
-----------------------------Şu an için sorun hallolmuş görünüyor. Çok teşekkür ederim.
Sorun devam ederse burdan yazarım, bir de PM atarım.
-
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------Funky_Punky bunu yazdı:
Teşkkürler.
bataryasını cıkarıp 5dakka beklet sonra geri tak sorun devam ediyosa tekrar yaz hocam
-----------------------------Şu an için sorun hallolmuş görünüyor. Çok teşekkür ederim.
Sorun devam ederse burdan yazarım, bir de PM atarım.
rica ederim laptopların genel sorunudur bu hocam restart atınc bazen açılmaz led leryanar söner ama açılmaz ozaman bataryayı çıkarıp biraz bekletirsen açılırgüle güle kullan
-
Evet, yine aynı sorun oldu, hemen bataryayı takıp çıkartınca tekrar açabildim laptop'u; fakat bunu düzeltmek istiyorum. Her defasında bataryayı çıkartıp takmak bir eziyet. Nasıl halledebilirim bunu?
-
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Evet, yine aynı sorun oldu, hemen bataryayı takıp çıkartınca tekrar açabildim laptop'u; fakat bunu düzeltmek istiyorum. Her defasında bataryayı çıkartıp takmak bir eziyet. Nasıl halledebilirim bunu?
hocam şarzdan cıkarıp tekrar dene ve fazla res atmamaya bak model ne -
Şarjda değilken de aynı şeyi yapıyor. Model: Satellite L20-100