Toshiba Software
-
arkadaşlar toshiba laptopum var wireless ışığı yanıo,sürücüsüde yüklü ama wirelesse görmüyo neden olabilir...
-
Yakinlarinda wireless modem yok demektir.Evin etrafinda biraz gezin.
-
evde var arkadaşım.ama bi türlü ama falanda yapmıyo
-
pardon arkadaşım (evde var arkadaşım.ama bi türlü arama falanda yapmıyo) yazacaktım
-
hacı belki etrafında wireless yoktur.Ha varsa da çekmiyosa sinyal zayıftır.O da olmuyosa benden paso :/
-
eyvAllah
-
Aramayı windowsun kendi wireless programıyla mı yapıyorsan eğer bir de driver cd'lerinden gelen wireless arama yazılımıyla yapmayı dene. O da olmadı klavyede ki "Fn" tuşuyla birlikte wireless aktif etme tuşunu bul klavyeden. bazen hem wireless düğmesine basıp hemde klavye aracılığı ile aktif etmek gerekebiliyor. son bir soru.. laptopın toshiba'nın türkiyeye özel ürettiği modellerden mi?
-
italyadan getirtmiştim kardeşim
-
türkiye için özel üretilen modeller çok boktan oluyorlar geçmiş olsun diyecektim de o yüzden sordum :)
-
teşekkür ederim kardeşim eyvAllah ;)
-
buyuk ihtimalle iki farkli wireless yazilimi yukludur ve sen microsoft un normal wireless programindan ariyor olabilirsin.
microsoft un olani :

toshiba ile beraber gelen wireless yazilim : (genellikle ikonu asagidaki gibidir ama bazen farkli yazilimlarda farkli ikonda olabilir)

bu yukaridaki yesil olana tiklayarak bulmayi dene
Toplam Hit: 3496 Toplam Mesaj: 16