Touch Pad Te Sorun
-
arkadaslar laptopun touch padı calısmıyor ama tusları calısıyor ne sorun olabilir surucusunu tekrar yuklesem dicem ama bulamadım surucuyu
-
driverı tekrar yukledim aynı surumunu yine olmadı sadece tuslar calısıyo pad kısmından sinyal yok
-
hojam touchpad i disable etmiş olma sakın ? bende fn+f7 ile disable edilio, bi de daha acık bilgi ver ne zmndır çalişmıyo,naptın su falan mı döktün,durduk yere mi oldu ... ?
-
ya bisey dokmedim hoca durduk yere oldu dun aksam oldu bugun actıgımda duzelir hala calısmıyor fn+f7 yaptım ama yok olmadı hala calısmıyor
-
bide fn F9 u dene
-
tum fn+ f1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 yi denedim olmadı tuslar da sorun yok calsııyor
-
alakası olduğunu sanmıyorum ama, laptopa bağladığın başka mouse vs varsa çıkart, yeniden başlat öyle dene..
bi de touch pad in neresine dokunuyosun? mesela elini touchpad in her tarafında gezdirdin mi? bi dene bakalım belki bi kısmındaki algılayıcı vs bozulmuş olabilir,
bana öyle geliyo ki servis yolcusu senin laptop :|
-
abi her yerinde gezdirdim parmagı yok hareket hiçbişey yokken oldu bu amk:D mouse yokken de yok mouse varken onceden vardı ondan deil sorun. bakalım servise gitmeye vakit yok garanti dışıda 2.5 yıl oldu:D sürücüyü silip tekrar yukicam oncekinden surucunun ustune yukleme yapmıstım
-
herhangi bir onerisi olan yok mu bugunde aynı amk padı:D
-
bozulmuş olabilir, arkasından jackı cıkmış olabilir...
sen acabiliyorsan ac, ama eğer acamıyorsan hiç elleşme teknik servisine götür bi bakalım
içine 40 milyon sıkışmıştır büyük ihtimal...
-
:D
Toplam Hit: 1580 Toplam Mesaj: 13