Toyota Corolla
-
sniperscope bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
Hocam yagini eksik etme, ekstrem bidurum olmadikca sorun cikarmaz heralde toyota.corolla kullanmadim ama avensis kullandim, sen bisi yapmadikca cok basini agritmaz :)
@sniperscope, araba fiyatlari tavan hocam memlekette, aldinmi atamiyosun ole çöpe 60bin i gecince :) 110bin de az bi rakam hatta :) ben avensis in 444444km olmasini bekliyorum resmini cekmek icin :)
Simdi kac km?
111000 km de
-
387.000 km de sattım, alan adam anlıyorum dedi arabadan şöle bi bindik dolaştık, açtı baktı motora, boyasını falan bi aletle ölçtü, tamam dedi araba temiz :))) paraya sıkışmasam da satmazdım. o derece...
-
269.000 km tikir tikir hala, arkadaslarin dedigi gibi orjj parca vee anlayan servis olsun, gerisi Allahh kerim.
-
kazasker1 bunu yazdı
387.000 km de sattım, alan adam anlıyorum dedi arabadan şöle bi bindik dolaştık, açtı baktı motora, boyasını falan bi aletle ölçtü, tamam dedi araba temiz :))) paraya sıkışmasam da satmazdım. o derece...
yns_berk bunu yazdı269.000 km tikir tikir hala, arkadaslarin dedigi gibi orjj parca vee anlayan servis olsun, gerisi Allahh kerim.
heheyttt oda bişey mi 684000 de sabah 6 da tek kontakta alır şerefsizim şeytan kulağına kurşun 999999 olsun da sıfırlansın :)
-
toyota piyasadaki en sağlam araçlardan biridir. sorması ayip kaça aldın hoca?
-
aynı model aynı araban bizdede var sıralı otogaz taktırdık 3 yılddır falan kullanıyoruz sıralı otogazla araç motor bakımından çok iyi durumda ufak tefek tampona ezikler var ama araba boyası ile kapattık hiç sorun oluyorlar . persormans bakımından bizim araç 1.6 gayet güzel gazdan benzine geçtiğimde en az bi %20 performans artışı oluyor ama o performans için benzine domalmaya değmez :D
-
Simdi amerikada toyota corolla 2006 fiyatlarina baktim ortalama 8500$ civari, cogu da 90bin mile civari, senin ki 63 bin mile. Al bu da link:
Amerikaklilar bile toyota,honda,hundai den basliyor araba aramaya. Saglam araba nihayetinde
mizahi tarafından 10/Oca/13 01:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Toyota Corolla hiçbişey istemez 99 model toyotayı 2005 lerde 5-6 sene kullandım, ne kasiste dururum, nede yavaş giderim.
Kaputtan dumanlar çıkmadan suyunu değiştirmedim hiç. Frenlerden metal sesi gelmeden balata da değiştirmedim.
diger otomobilleri bilmiyorum ama birkaç kaza yaptım parcaları pahalı gelmedi pek.
Hala canavar gibi alet. Bukadarmı sorunsuz olur bir otomobil
Kasislerde ziplamaktan,arazide gitmekten bagajında delik acilmisti sadece. Birde sadece bir kere direksiyon sola çekmeye başlamıştı ona da motoru tutan şeylerin çoğu kopmuş ondan yalpalıyor demişlerdi. hemen düzelttiler.
-
Honda ve toyota aynı semtin çocukları gibi bişey ikiside sorunsuz
sanayide dilinden anlayan yok malum araç sorun cıkarmadıgı ıcın ustalarda
ogrenemıyor bısey o yuzden ya kaliteli özel servis yada direk yetkili servis
tercih ederseniz başınız agrımaz.
-
şu anda mitsubishim var.. japon olunca araçlar ölümsüz oluyor hocam.. belki biraz yakar ama parçası fransız araçlarına göre bence daha makuldür. ki sağlamlık konusu bence hepsinden üstündür.. hayırlı uğurlu olsun.. japon araçlarını yetkili serviste bakım yaptırdığın takdirde 1 milyon km temiz gider.. :)