Toyota Corolla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

Hocam yagini eksik etme, ekstrem bidurum olmadikca sorun cikarmaz heralde toyota.corolla kullanmadim ama avensis kullandim, sen bisi yapmadikca cok basini agritmaz :)

@sniperscope, araba fiyatlari tavan hocam memlekette, aldinmi atamiyosun ole çöpe 60bin i gecince :) 110bin de az bi rakam hatta :) ben avensis in 444444km olmasini bekliyorum resmini cekmek icin :)

Simdi kac km?

111000 km de

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

387.000 km de sattım, alan adam anlıyorum dedi arabadan şöle bi bindik dolaştık, açtı baktı motora, boyasını falan bi aletle ölçtü, tamam dedi araba temiz :))) paraya sıkışmasam da satmazdım. o derece...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

269.000 km tikir tikir hala, arkadaslarin dedigi gibi orjj parca vee anlayan servis olsun, gerisi Allahh kerim.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

387.000 km de sattım, alan adam anlıyorum dedi arabadan şöle bi bindik dolaştık, açtı baktı motora, boyasını falan bi aletle ölçtü, tamam dedi araba temiz :))) paraya sıkışmasam da satmazdım. o derece...

yns_berk bunu yazdı

269.000 km tikir tikir hala, arkadaslarin dedigi gibi orjj parca vee anlayan servis olsun, gerisi Allahh kerim.

heheyttt oda bişey mi 684000 de sabah 6 da tek kontakta alır şerefsizim şeytan kulağına kurşun 999999 olsun da  sıfırlansın :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

toyota piyasadaki en  sağlam araçlardan biridir. sorması ayip kaça aldın hoca?

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

aynı model aynı araban bizdede var sıralı otogaz taktırdık 3 yılddır falan kullanıyoruz sıralı otogazla araç motor bakımından çok iyi durumda ufak tefek tampona ezikler var ama araba boyası ile kapattık hiç sorun oluyorlar . persormans bakımından bizim araç 1.6 gayet güzel gazdan benzine geçtiğimde en az bi %20 performans artışı oluyor ama o performans için benzine domalmaya değmez :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Simdi amerikada toyota corolla 2006 fiyatlarina baktim ortalama 8500$ civari, cogu da 90bin mile civari, senin ki 63 bin mile. Al bu da link:

http://cnj.craigslist.org/search/cta?query=Toyota+corolla+2006&srchType=T&zoomToPosting=&minAsk=&maxAsk=

Amerikaklilar bile toyota,honda,hundai den basliyor araba aramaya. Saglam araba nihayetinde

mizahi tarafından 10/Oca/13 01:55 tarihinde düzenlenmiştir

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Toyota Corolla hiçbişey istemez 99 model toyotayı 2005 lerde 5-6 sene kullandım, ne kasiste dururum, nede yavaş giderim.

Kaputtan dumanlar çıkmadan suyunu değiştirmedim hiç. Frenlerden metal sesi gelmeden balata da değiştirmedim.

diger otomobilleri bilmiyorum ama birkaç kaza yaptım parcaları pahalı gelmedi pek.

Hala canavar gibi alet. Bukadarmı sorunsuz olur bir otomobil

Kasislerde ziplamaktan,arazide gitmekten bagajında delik acilmisti sadece. Birde sadece bir kere direksiyon sola çekmeye başlamıştı ona da motoru tutan şeylerin çoğu kopmuş ondan yalpalıyor demişlerdi. hemen düzelttiler.

HolyOne tarafından 10/Oca/13 02:00 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Honda ve toyota aynı semtin çocukları gibi bişey ikiside sorunsuz 

sanayide dilinden anlayan yok malum araç sorun cıkarmadıgı ıcın ustalarda 

ogrenemıyor bısey o yuzden ya kaliteli özel servis yada direk yetkili servis 

tercih ederseniz başınız agrımaz. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

şu anda mitsubishim var.. japon olunca araçlar ölümsüz oluyor hocam.. belki biraz yakar ama parçası fransız araçlarına göre bence daha makuldür. ki sağlamlık konusu bence hepsinden üstündür.. hayırlı uğurlu olsun.. japon araçlarını yetkili serviste bakım yaptırdığın takdirde 1 milyon km temiz gider.. :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 3053 Toplam Mesaj: 27