TP-LINK TD-W8901G Modem Hakkında Bilgi
-
hocam bende bu modemi kullanıyorum 5 aydır.cihaz fena diil yalnız ama sinyal düşüklüğü cok oluyo yani otomatikman hızda düşüyor o yüzden dvmlı belirli aralıklarla resetlemen yada ip yenilemen gerekebiliyo!!!
-
genel olarak orta düzey yorumlar idare eder cinsten .. Wireless'i kullanmayacağım zaten kullanırsamda anteni değiştirilebiliyormuş sağlam antenler var elimde duruma göre takabilirim.
zor zamanda aldık inş fiyasko ile sonuçlanmaz :|
teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.
edit : çalışma ısısı ile ilgili ..
Çalışma Sıcaklığı: 0 ℃ ~ 40 ℃ (32 ℉ ~ 104 ℉)
Depolama Sıcaklığı: -40 ℃ ~ 70 ℃ (-40 ℉ ~ 158 ℉)
Çalışma Nemi:% 10 ~% 90
Depolama Nem Oranı:% 5 ~% 90iyi değerlerde sürekli açık kalacağından dolayı zaman içerisinde çalışma performansını anlarız.
antenide idare eder cinsten. dediğim gibi eğer ihtiyaç olursa anteni değiştireceğim.
-
Sadece 35 tl .
http://www.hepsiburada.com/Liste/datron-rta1030w-1-port-usblan-adsl-2-kablosuz-modem/productDetails.aspx?categoryid=3009801&productid=bd46388
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
-----------------------------
Sadece 35 tl .
-----------------------------4 portlu olacak hocam. buda iyimiş ama :)
-
hocam bu modem kısacası TAŞ gibidir.gram ısınma,ses,yavaşlama,vs yapmaz. sorunun olursa sorabilirsin.
-
hoca aynı yerden 5 ay once aldım ayıptır solemesi boru gibi modem ne bi sesi var nede bi arızası taş gibi çalışıyor bastıgımda giriyor netten kopmada yapmadı hıc onerırım.
-
TP-LINK TD-W8901G Adsl2 4 Port Wi-Fi 54Mpb Modem66,32 TL(%18 KDV Dahil) 1 66,32 TL Fatura Edildi & Kargoya Teslim Edildi
hadi bakalım hayırlısı yarın elimde olur..
-
modem geldi arkadaşlar akşam üzeri şimdi kullanmaya başladım maşşallahı var. Yeni modem alacaklara tavsiyemdir. A'dan Z'ye türkçe.
Airties Wus 300 125 mbps adaptörlede bi denedim .. Wirelessi harika bi sıkıntı yok.
teşekkür ederim yorumlarınız için tekrardan
-
ula hep bana denk gelir zaten sorunlu mallar : s
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
ula hep bana denk gelir zaten sorunlu mallar : s
-----------------------------hocam 12 db'lik antende taktım taş gibi. + Isınma problemi falanda yok şu anda yeni daha bağladım .. Zamanla anlaşılır zaten.
şansına oda senin :/