TP-LINK TD854W Kablosuz Modem Kullanan Varmı ?
-
Sureklı ınternet kopuyor hacılar ttnet ı aradım modemden olabılır dıyorlar. varmı bu modemı kullanan sorun modemdemı yoksa baska bı boklukmu var ? bu ay kotayı aşmiştim ttnet koparırmı download yapılmasın dıye sureklı ?
-
benim modem o değil ama kopmalar çok oluyordu. bana da modemden dendi ve firmanın numarasını verdi, aradım, eleman dedi geniş alan ağı
altında modülasyonu multi modundan adsl G dmt yap dedi, yaptıktan sonra kesilmeler bitti.. ama net yavaşladı baya.. sonra tekrar multi mod
yaptım bi daha da kopmadı :)
-
bende var TP-Link evde özellikle kota aşımından sonra ünlem işareti çıkıp çıkıp duruyor sinirimi bozuyor. Reset atmaktan modem kafayı yiyor.
-
pSkpt bunu yazdı
bende var TP-Link evde özellikle kota aşımından sonra ünlem işareti çıkıp çıkıp duruyor sinirimi bozuyor. Reset atmaktan modem kafayı yiyor.
Aynen sureklı Unlem ısarı cıkıyor kopuyor sonra baglanıyor cok sınır bozucu amk onceden yoktu kesın ttnet ın ısı yaa download yarım kalsın dıye yapıyor
-
ben kullanıyorum 2 gün oldu kopma yaşamadım edit:beyler bunun ethernet girişi var kablolu olarak kullanabiliyo muyuz mettoman tarafından 25/Mar/13 06:18 tarihinde düzenlenmiştir
-
hocam aynısı bende vardı serviste değiştirdiler yenisi geldi. aynı makineden kablosuz kapsama alanında bir tane daha vardı. ona yordum neyse sattım başka ikinci el aldım şimdi rahatım.
-
bende de ondan var hıc kopma yok
-
tp link TD8951ND kullanıyorum 1 tane vardı 1 yıl oldu alalı ona bişi olur belki diye gittim 2 tane daha aynı modemden aldım çok memnunum bu modemi kullanmadan once gunde en az 5-6 kere net kopardı kullandığım modem airties ti buna geçtikten sonra senede 4-5 kere ancak kopmuştur
-
hacilar bir ricam olacak burada ayni modelde modem var. wpa kirmak icin default wps pin lazim. moldemden bakip soyleyebilir misiniz acaba. modemlerin wps pinleri default olarak ayni olurda. diger turlu 9 saat kadar kirmaya ugrasmam gerekcek.
-
modemi bi başka yerde denemende fayda var.. ufak bi ihtimal sorunlu olabilir ama hiç sorun yaşamadım tp'linkin ürünlerinde.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
hacilar bir ricam olacak burada ayni modelde modem var. wpa kirmak icin default wps pin lazim. moldemden bakip soyleyebilir misiniz acaba. modemlerin wps pinleri default olarak ayni olurda. diger turlu 9 saat kadar kirmaya ugrasmam gerekcek.
912mpmq8