folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder TP-LINK TD854W Kablosuz Modem Kullanan Varmı ?

TP-LINK TD854W Kablosuz Modem Kullanan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sureklı ınternet kopuyor hacılar ttnet ı aradım modemden olabılır dıyorlar. varmı bu modemı kullanan sorun modemdemı yoksa baska bı boklukmu var ? bu ay kotayı aşmiştim ttnet koparırmı download yapılmasın dıye sureklı ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

benim modem o değil ama kopmalar çok oluyordu. bana da modemden dendi ve firmanın numarasını verdi, aradım, eleman dedi geniş alan ağı

altında modülasyonu multi modundan adsl G dmt yap dedi, yaptıktan sonra kesilmeler bitti.. ama net yavaşladı baya.. sonra tekrar multi mod

yaptım bi daha da kopmadı :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

bende var TP-Link evde özellikle kota aşımından sonra ünlem işareti çıkıp çıkıp duruyor sinirimi bozuyor. Reset atmaktan modem kafayı yiyor.

İmza...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

bende var TP-Link evde özellikle kota aşımından sonra ünlem işareti çıkıp çıkıp duruyor sinirimi bozuyor. Reset atmaktan modem kafayı yiyor.

Aynen sureklı Unlem ısarı cıkıyor kopuyor sonra baglanıyor cok sınır bozucu amk onceden yoktu kesın ttnet ın ısı yaa download yarım kalsın dıye yapıyor

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    ben kullanıyorum 2 gün oldu kopma yaşamadım edit:beyler bunun ethernet girişi var kablolu olarak kullanabiliyo muyuz mettoman tarafından 25/Mar/13 06:18 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

hocam aynısı bende vardı serviste değiştirdiler yenisi geldi. aynı makineden kablosuz kapsama alanında bir tane daha vardı. ona yordum neyse sattım başka ikinci el aldım şimdi rahatım.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

bende de ondan var hıc kopma yok 

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

tp link TD8951ND  kullanıyorum 1 tane vardı 1 yıl oldu alalı ona bişi olur belki diye gittim 2 tane daha aynı modemden aldım çok memnunum bu modemi kullanmadan once gunde en az 5-6 kere net kopardı kullandığım modem airties ti buna geçtikten sonra senede 4-5 kere ancak kopmuştur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

hacilar bir ricam olacak burada  ayni modelde modem var. wpa kirmak icin default wps pin lazim. moldemden bakip soyleyebilir misiniz acaba. modemlerin wps pinleri default olarak ayni olurda. diger turlu 9 saat kadar kirmaya ugrasmam gerekcek.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

modemi bi başka yerde denemende fayda var.. ufak bi ihtimal sorunlu olabilir ama hiç sorun yaşamadım tp'linkin ürünlerinde.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı

hacilar bir ricam olacak burada ayni modelde modem var. wpa kirmak icin default wps pin lazim. moldemden bakip soyleyebilir misiniz acaba. modemlerin wps pinleri default olarak ayni olurda. diger turlu 9 saat kadar kirmaya ugrasmam gerekcek.

912mpmq8
Toplam Hit: 4308 Toplam Mesaj: 12