Tr İp'li Güvenli Linux Reseller Arıyorum
-
Selam,
Şu anda hostgator'da resellerim var aylık 25$ mı ne ödüyorum.Oldukca sağlam.Güvenli uptime falan hiç sıkıntı yaratmadı.Paso harddisk boyutunu geçiyorum ses etmiyorlar ama ping çok yüksek..
Amerika server işinden vazgeçip türkiye lokasyonlu temiz ip li bir reseller kiralamak istiyorum.
3 yıl oldu hostgator tek 1 sorun bile yaşamadım.
Türkiyede'de böyle 3-5 yıl çalışabileceğim başımı ağrıtmayacak yer var mı?
Şirket domainleri falan var genelde.. o yüzden güvenli olması çok mühim...Asıl işi teknosa'da televizyon satmak olan yada üniversite öğrencisi olupda kız arkadaşına doğum gününde mango'dan elbise alabilmek için reseller satan tiplerden değilde,hakketen yıllardır bu işi yaparn sorun çıkarmayan türkiye'de kim var?
-
Aman hocam gözünü seveyim Türkiye' ye bulaşma. Resellerı yabancılardan al yoksa çok başın ağrır.
e2 tarafından 29/Eyl/13 18:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Natro işini iyi yapıyor . (ben öyle biliyorum)
-
e2 bunu yazdı
Aman hocam gözünü seveyim Türkiye' ye bulaşma. Resellerı yabancılardan al yoksa çok başın ağrır.
Tamam da abi hız:)
-
parası mühim deel bana da lazım konusu açılmışken.
TR lokasyonlu dedicated unmanaged sunucu lazım mümkünse, arkasında gerekirse dava açabileceğim bir holding molding olsun.(Eşşeği sağlam kazığa bağlayalımda)
Bandwith ve hd sıkıntısı yaşayamayacağım makineleri güçlü TR da bu işi en iyi ve profesyonel kim yapar bileniniz varsa ve paylaşırsa ikrama geçer.Firma kurumsal bir firma ve teknik desteğide iyi olursa sevinirim.
-
digitalocean.com dene. yildir kullaniyorum.
-
ozkula.com.tr 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum
-
Smyrna.com.tr serkan koc ile iletişime gec. Yardimci olur.
-
natro var, arkasinda da cizgi telekom var
-
HoLyCat bunu yazdı
Smyrna.com.tr serkan koc ile iletişime gec. Yardimci olur.
+ Katılıyorum, 1 yıl oluyor neredeyse kullanalı. Teknik destekleri çok iyi tavsiye ederim. Herhangi bir sorunlada karşılaşmadım.
-
Hocam eğer sorun sadece pinglerse gene Türkiye'den alma avrupa sunucularını öneririm. İngiltere, Almanya gibi ülkerelerin çoğu lokasyonuna pingler gayet kaliteli. Türkiye'de illaki sıkıntı yaşarsın hele güvenlik gırla.