TR Yazılımcı Maaşları
-
frekaze bunu yazdı
Millet paşak geçmiş bu evrilerin doğruluğu muamma örnek veri
Ofis programlarından nasıl 30.000 dolar alıyor bu ofis yeniden mi yazıyor..
2.1.2023 0:07:17 Erkek Yemek kartı, Yol / yakıt yardımı, Özel günlerde hediye çeki, Şirket telefonu, Tamamlayıcı sağlık sigortası, Belirli günlerde izin(doğum günü izni, regl izni gibi), Hayat sigortası, Tıbbi izin Türkiye Hybrid 1-50 Team Lead Junior 0-1 Yıl Microsoft Office Araçları Dolar 30.001 TL - 37.000 TL 30 bin dolar değil hocam, dolar cinsinden aldığı maaş 30-37 bin tl aralığına denk düşüyormuş.
-
Maaslar ekside calisilan posizyonlar ve maaslari entrylerine denk geliyor, bazilari yuksek ucretli oluyordu bazilari ortalama...
-
Yazılımcının maaşı kendi ederi kadardır :)
-
MhmdAlmz bunu yazdı
yazılımcnın maaşı çalıştığı iş yeri sahibinini sikinin keyfi kadardır diyerek çıtayı bi kat daha arttırıyorum(tabi belirli bir skalada olmazsa da yazılımcı girmez ayrı)
ailesi olmayan hiçbir yazılımcı tanıdığım kendi işi harici iş yapmıyor ki karlı olan da o, ama ailesi oldukatn sonra sabit gelir olsun kafam yorulmasın diye işe giriyor
-
yalinyalniz bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
yazılımcnın maaşı çalıştığı iş yeri sahibinini sikinin keyfi kadardır diyerek çıtayı bi kat daha arttırıyorum(tabi belirli bir skalada olmazsa da yazılımcı girmez ayrı)
ailesi olmayan hiçbir yazılımcı tanıdığım kendi işi harici iş yapmıyor ki karlı olan da o, ama ailesi oldukatn sonra sabit gelir olsun kafam yorulmasın diye işe giriyor
Yazılımcı da sikinin keyfine göre maaş veren yere giderse sikinin keyfine göre maaş veren işverenler yavaş yavaş siklerini kendilerine monte etmeye başlayabilir.
-
Cosmic bunu yazdı
Yazılımcı da sikinin keyfine göre maaş veren yere giderse sikinin keyfine göre maaş veren işverenler yavaş yavaş siklerini kendilerine monte etmeye başlayabilir.
pratikte hiçbir yazılımcı bu ülkede hakettiği parayı almıyor, sırf o yüzden kod işine girmedim zamanında :)
-
aylik giderim konusunda 50.000 yazan adam burada 25.000 lik maasa şaşırıyor :))
harcarken iyiydi kazaninca mi tuhaf oldu :)
-
Birçok alanda aldığı maaş x2 söyleyen o kadar fazla tipe denk geldim.
Bu grup online oyunlarda hile yapıp arkadaşlarına caka satmaya çalışan tiplerle aynı özellikleri gösteriyor.
Bu şurada işe yarıyor, sizi işe almak isteyen birisi olduğunda maaşınızı x2 sanıyor ve x2.2, x2.5gibi maaş teklifi ile geliyorlar.
-
yazılımcı kendi işini kurmadıktan sonra istediği ücreti alması için uzun zaman harcaması gerekebilir. kendi işini kurması da uzun zaman alabilir o da ayrı konu :))
-
adam kendine junior team lead yazmis :D
genel olarak ortalama alindiginda rakam dogru sayilir. 200k'lar dahil cok acayip fiyatlar degil, bugun 10k dolar kazanabilirsen 200k yapiyor zaten.