TR Yazılımcı Maaşları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

Millet paşak geçmiş bu evrilerin doğruluğu muamma örnek veri

Ofis programlarından nasıl 30.000 dolar alıyor bu ofis yeniden mi yazıyor..

2.1.2023 0:07:17 Erkek Yemek kartı, Yol / yakıt yardımı, Özel günlerde hediye çeki, Şirket telefonu, Tamamlayıcı sağlık sigortası, Belirli günlerde izin(doğum günü izni, regl izni gibi), Hayat sigortası, Tıbbi izin Türkiye Hybrid 1-50 Team Lead Junior 0-1 Yıl Microsoft Office Araçları Dolar 30.001 TL - 37.000 TL

30 bin dolar değil hocam, dolar cinsinden aldığı maaş 30-37 bin tl aralığına denk düşüyormuş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Maaslar ekside calisilan posizyonlar ve maaslari entrylerine denk geliyor, bazilari yuksek ucretli oluyordu bazilari ortalama...

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Yazılımcının maaşı kendi ederi kadardır :)

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

yazılımcnın maaşı çalıştığı iş yeri sahibinini sikinin keyfi kadardır diyerek çıtayı bi kat daha arttırıyorum(tabi belirli bir skalada olmazsa da yazılımcı girmez ayrı)

ailesi olmayan hiçbir yazılımcı tanıdığım kendi işi harici iş yapmıyor ki karlı olan da o, ama ailesi oldukatn sonra sabit gelir olsun kafam yorulmasın diye işe giriyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    yalinyalniz bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

yazılımcnın maaşı çalıştığı iş yeri sahibinini sikinin keyfi kadardır diyerek çıtayı bi kat daha arttırıyorum(tabi belirli bir skalada olmazsa da yazılımcı girmez ayrı)

ailesi olmayan hiçbir yazılımcı tanıdığım kendi işi harici iş yapmıyor ki karlı olan da o, ama ailesi oldukatn sonra sabit gelir olsun kafam yorulmasın diye işe giriyor

Yazılımcı da sikinin keyfine göre maaş veren yere giderse sikinin keyfine göre maaş veren işverenler yavaş yavaş siklerini kendilerine monte etmeye başlayabilir.

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

Yazılımcı da sikinin keyfine göre maaş veren yere giderse sikinin keyfine göre maaş veren işverenler yavaş yavaş siklerini kendilerine monte etmeye başlayabilir.

pratikte hiçbir yazılımcı bu ülkede hakettiği parayı almıyor, sırf o yüzden kod işine girmedim zamanında :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

aylik giderim konusunda 50.000 yazan adam burada 25.000 lik maasa şaşırıyor :))

harcarken iyiydi kazaninca mi tuhaf oldu :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Birçok alanda aldığı maaş x2 söyleyen o kadar fazla tipe denk geldim.

Bu grup online oyunlarda hile yapıp arkadaşlarına caka satmaya çalışan tiplerle aynı özellikleri gösteriyor.

Bu şurada işe yarıyor, sizi işe almak isteyen birisi olduğunda maaşınızı x2 sanıyor ve x2.2, x2.5gibi maaş teklifi ile geliyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

yazılımcı kendi işini kurmadıktan sonra istediği ücreti alması için uzun zaman harcaması gerekebilir. kendi işini kurması da uzun zaman alabilir o da ayrı konu :))

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskeltan
    iskeltan's avatar
    Erkek

adam kendine junior team lead yazmis :D 

genel olarak ortalama alindiginda rakam dogru sayilir. 200k'lar dahil cok acayip fiyatlar degil, bugun 10k dolar kazanabilirsen 200k yapiyor zaten.

duanla yasamadim ki bedduanla oleyim - Arif
Toplam Hit: 3383 Toplam Mesaj: 29
yazılımcı maaşları