Trafik Aşımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vilkeri
    vilkeri's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sitenin loglarını incelediğimde 1-2 günlük zaman diliminde envai çeşit ülkeden siteye giriş yapılmış, sitenin normal ziyaretçi seyrinde böyle bişe yok 2008 den beri site yayında , daha önce söylediğim gibi aylık 0,25 GB ya var ya yok normalde. Şimdi 2 günde bi sürü ülkeden giriş yapılmış siteye, nasıl olduğunu çözemedim,  bu bir saldırı yöntemi mi ya da nasıl anlayacağım olayı ??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

linkini veriversene

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vilkeri
    vilkeri's avatar
    Erkek

21yybuyukanadolu.com

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

botnettir muhtemelen, sakın kart bilgisi fln verme sitenin yedekleri al kac...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

vilkeri bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar sitenin loglarını incelediğimde 1-2 günlük zaman diliminde envai çeşit ülkeden siteye giriş yapılmış, sitenin normal ziyaretçi seyrinde böyle bişe yok 2008 den beri site yayında , daha önce söylediğim gibi aylık 0,25 GB ya var ya yok normalde. Şimdi 2 günde bi sürü ülkeden giriş yapılmış siteye, nasıl olduğunu çözemedim,  bu bir saldırı yöntemi mi ya da nasıl anlayacağım olayı ??

botnettir büyük ihtimal ama alexada bir oynama yapmaması ilginç:S

renenin dediği gibi yedekleri al kaç natro yada bir ticket açıp selametle yaz gönder :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:

vilkeri bunu yazdı:

botnettir büyük ihtimal ama alexada bir oynama yapmaması ilginç:S

renenin dediği gibi yedekleri al kaç natro yada bir ticket açıp selametle yaz gönder :D

o tcket fazla kaçar :D sessiz sedasız uzaklaş bence :D  

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vilkeri
    vilkeri's avatar
    Erkek

6-7 tane sitem var orda; domain nameleri de oradan aldım onlar nolacak peki 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

vilkeri bunu yazdı:

6-7 tane sitem var orda; domain nameleri de oradan aldım onlar nolacak peki 

o zaman durum kötü işte. nazikçe ödeyecek imkanım yok de zaten sizin bilgilendirmeniz gerekmez miydi filan de çoğu hosting şirketi band'ı aşınca siteyi kapatıyor filan de. dinlemezlerse biraz sert çık tüketici haklarına giderim filan de. olmadı git oraya ama sakın kredi kartını verme. ve en yakın zamanda domainlerini godaddy'ye veya alantron'a transfer et.

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vilkeri
    vilkeri's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu iş normalde nasıl olmalı bildikleriniz varsa paylaşır mısınız; firmanın beni erken bilgilendirmesi ya da hizmeti durdurması gerekmez mi; böyle yapan firmalar var mı??

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

http://www.natro.com/NATRO/yoneticiyemesaj.asp

Yöneticiye uygun bir dille magduriyetini yazarsan belki çözüm yolu bulurlar.

Toplam Hit: 4697 Toplam Mesaj: 24