Trafik Aşımı
-
Arkadaşlar sitenin loglarını incelediğimde 1-2 günlük zaman diliminde envai çeşit ülkeden siteye giriş yapılmış, sitenin normal ziyaretçi seyrinde böyle bişe yok 2008 den beri site yayında , daha önce söylediğim gibi aylık 0,25 GB ya var ya yok normalde. Şimdi 2 günde bi sürü ülkeden giriş yapılmış siteye, nasıl olduğunu çözemedim, bu bir saldırı yöntemi mi ya da nasıl anlayacağım olayı ??
-
linkini veriversene
-
21yybuyukanadolu.com
-
botnettir muhtemelen, sakın kart bilgisi fln verme sitenin yedekleri al kac...
-
vilkeri bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar sitenin loglarını incelediğimde 1-2 günlük zaman diliminde envai çeşit ülkeden siteye giriş yapılmış, sitenin normal ziyaretçi seyrinde böyle bişe yok 2008 den beri site yayında , daha önce söylediğim gibi aylık 0,25 GB ya var ya yok normalde. Şimdi 2 günde bi sürü ülkeden giriş yapılmış siteye, nasıl olduğunu çözemedim, bu bir saldırı yöntemi mi ya da nasıl anlayacağım olayı ??
-----------------------------botnettir büyük ihtimal ama alexada bir oynama yapmaması ilginç:S
renenin dediği gibi yedekleri al kaç natro yada bir ticket açıp selametle yaz gönder :D
-
ibrahimeren bunu yazdı:
vilkeri bunu yazdı:
-----------------------------botnettir büyük ihtimal ama alexada bir oynama yapmaması ilginç:S
renenin dediği gibi yedekleri al kaç natro yada bir ticket açıp selametle yaz gönder :D
-----------------------------o tcket fazla kaçar :D sessiz sedasız uzaklaş bence :D
-
6-7 tane sitem var orda; domain nameleri de oradan aldım onlar nolacak peki
-
vilkeri bunu yazdı:
6-7 tane sitem var orda; domain nameleri de oradan aldım onlar nolacak peki
-----------------------------o zaman durum kötü işte. nazikçe ödeyecek imkanım yok de zaten sizin bilgilendirmeniz gerekmez miydi filan de çoğu hosting şirketi band'ı aşınca siteyi kapatıyor filan de. dinlemezlerse biraz sert çık tüketici haklarına giderim filan de. olmadı git oraya ama sakın kredi kartını verme. ve en yakın zamanda domainlerini godaddy'ye veya alantron'a transfer et.
-
Arkadaşlar bu iş normalde nasıl olmalı bildikleriniz varsa paylaşır mısınız; firmanın beni erken bilgilendirmesi ya da hizmeti durdurması gerekmez mi; böyle yapan firmalar var mı??
-
http://www.natro.com/NATRO/yoneticiyemesaj.asp
Yöneticiye uygun bir dille magduriyetini yazarsan belki çözüm yolu bulurlar.