Trafik Cezası Ögrenme Yardım
-
arkadaslar agustos 16 ceza yemısım ama nette baktıgımda ceza yoktu ama yılbasından sonra tesadufen baktıgımda ceza gecirmisler 35 faiz vermısler 206 ytl ceza var ama agustos 25 ceza tegbir edildi yazıyor benım elıme bırsey gecmedı yazılan cezayı kımın ve bılgısını nasıl ögrenırım ve soyle bırsey var vergi sıtesınde gözüküyor ama egemde ceza yok dıyor anlamıyorum bazı yazılan cezalar foto vıdeo gozukuyor nerden nasıl ögrenebılırım o tarıhte antalyadaydım ben hukukcu varsa yardım edebılırmı
-
Tebliğ tarihinden itibaren makul süre içinde itiraz etmen gerekiyor.Seninkinden kaç gün geçmiş hocam.Hukuk aleminde yapacağın şeyler tek tüktür.Mesela ceza ile cezanın tebliğ tarihi arasında 10 günden fazla bir süre varsa itiraz edebilirsin.
-
Neyden yedigimi bilsem bari
-
uz-i bunu yazdı
Neyden yedigimi bilsem bari
Bimere sorarsan ya da emniyet genel müdürlüğü bilgi edinmeden belki yanıtlarlar.Bize fotoğrafı göndermişlerdi.Arabayı park yapılmaz tabelasının altına parketmişler de :) 15 yıldır park ettiğimiz yerdir evin altı ama demek ki birine bir şey olmuş oradan :)
Edit : Belki yanıtlarlar dedim de %100 yanıtlarlar ama deliller ne olur onu bilemem anlamında dedim :)
rapidhacker550 tarafından 02/Oca/15 02:42 tarihinde düzenlenmiştir -
okadar radara girdim benim unoyla amk hiç ceza gelmedi
arabamı mı küçümsüyorlar :(... bu fakirmi diyorlar yoksam
-
DJ_Alper bunu yazdı
unoda top speed sen içindeyken kaç oluyor kı mudur :D
-
HeyQirs bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
unoda top speed sen içindeyken kaç oluyor kı mudur :D
araba benimle birlikte 1 ton oluyor :)
hava rüzgarlı değilse 165-170 rüzgarlı olunca araba iyice hafif sallanıyor kanat taksam uçar :)
ama radarlara genelde 130 ile girdim görünce tüh dedim hepsinede 3 ay içinde girdim sorguluyom sorguluyom gelen giden yok
hatta birinde em müd o ilçenin sağlam arkadaşımdır ona diyecektim siktir et yazsınlar dedim gelmedi ceza :)
-
Bugun gidip ogrencem bakalim aq cezasi neymis aksaraya ampul parasi aq larima
-
uz-i bunu yazdı
Bugun gidip ogrencem bakalim aq cezasi neymis aksaraya ampul parasi aq larima
ulan trafik cezasını bile nereye bağlıyorsun, arabanın lastiği patlasa malum yere küfür edecek bir zihniyetin var yazık...
-
uz-i bunu yazdı
arkadaslar agustos 16 ceza yemısım ama nette baktıgımda ceza yoktu ama yılbasından sonra tesadufen baktıgımda ceza gecirmisler 35 faiz vermısler 206 ytl ceza var ama agustos 25 ceza tegbir edildi yazıyor benım elıme bırsey gecmedı yazılan cezayı kımın ve bılgısını nasıl ögrenırım ve soyle bırsey var vergi sıtesınde gözüküyor ama egemde ceza yok dıyor anlamıyorum bazı yazılan cezalar foto vıdeo gozukuyor nerden nasıl ögrenebılırım o tarıhte antalyadaydım ben hukukcu varsa yardım edebılırmı
Umarım hak yerini bulur
-
Hocam plakayı yazsaydınız keşke...