Trafik Cezasını Şirket Mi Şahıs Mı Öder?
-
Müridler bugun haksız yere SARI da geçmiş olmama rağmen KIRMIZI da geçti diye ceza yazdı Trafik ...
Bu cezayı öyle de böyle de ödeyeceğim , şimdi sarı da geçmek de suç falan diye yorum yapmayın lütfen çünkü içinde üst üste istiflenmiş 1 TON Tavuk olan kamyon kullanıyordum , öyle hemen hop diyince durulmuyor , durursam da zaten arkada mallar hallaç gibi oluyor...
Her neyse Sorunum şu : Bu cezayı Trafik Polisine sordum şahsın ödüyor dedi ama bizde elemanlardan maaşlarından kesip şirket ödüyor cezaları... 6 - 7 şoförüz ...
Ama asıl handikap şu geçen ay bir eleman ters erden döndü ceza yedi ama şirket hala ödememiş cezaları oldugu yerde duruyor... Ama elemanın maaşından kesti , şimdi sorun şu bu cezadan şoför mü? Plakadan Şirket mi sorumlu?
Eğer şirket sorumluysa benımde maaşımdan kessinler diyecegım , biz bireysel sorumluysak bulucam 150 lira gidip kendim ödeyeceğim , malum şirket böyle ödemezse falan 1 sene yada 2 sene sonra hem maaşımdan kesilip hemde 2 sene sonra maliyeden borç ödemeyelım ...
Bilen biri net aydınlatırsa sevınırım , 15 gün içinde yatırayım da bari 4/1 düşssün ... -
sirketten sirkete firmadan firmaya degisir :S
-
kameradan yazılan cezalar plaka sahibine, trafik polisinin yazdığı cezalar şahsa kesilir.
-
patrona bağlı
sen onlar ödicekmiş gibi davran bozuntuya verme
-
Haci kırmızı ışık mevzusu olmasa şirket oderde şirkette aq gavur iti değilya kırmızıda geçmiş şeklindeki çezayı ödemesi bende doğru değil.
Ama öbür türlü bana 3 ayda 2200 lira ceza geldi.Hemen hemen Hepsini şirkete yazdık.
-
KodlayanAdam bunu yazdı
kameradan yazılan cezalar plaka sahibine, trafik polisinin yazdığı cezalar şahsa kesilir.
Trafik polisi yazdıgına göre en guzelı kendı elımle ödemek
-
scarletbeard bunu yazdı
Haci kırmızı ışık mevzusu olmasa şirket oderde şirkette aq gavur iti değilya kırmızıda geçmiş şeklindeki çezayı ödemesi bende doğru değil.
Ama öbür türlü bana 3 ayda 2200 lira ceza geldi.Hemen hemen Hepsini şirkete yazdık.
Yok hoca bizimkısı gavur iti , bilmedigin farklı seyler var detaya ınmeyeyım :)
Benım anlatmak ıstedıgım şirket bızden herturlu kesıyor zaten , yada şöyle diim ben herturlu odeyecegım ama onlara soylersem onlar kesecek benden 170 lirayı ama ödemeyebılırler , maddi durumlar sıkıntılı ve benım basım bır kac sene sonra eger sahıs borclanıyorsa onlar odemedı dıye agrıyabılır (benden kesıldıgı sözde ödendıgı halde) o yuzden soruyorum... -
İtiraz et ispat iste, bununla ilgili konularımı araştır,
-
JiggSaw bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
Yok hoca bizimkısı gavur iti , bilmedigin farklı seyler var detaya ınmeyeyım :)
Benım anlatmak ıstedıgım şirket bızden herturlu kesıyor zaten , yada şöyle diim ben herturlu odeyecegım ama onlara soylersem onlar kesecek benden 170 lirayı ama ödemeyebılırler , maddi durumlar sıkıntılı ve benım basım bır kac sene sonra eger sahıs borclanıyorsa onlar odemedı dıye agrıyabılır (benden kesıldıgı sözde ödendıgı halde) o yuzden soruyorum...git kendin ode niye riske aticaksin ki. sonucta her sekilde senden cikacaksa.
-
hocam en temizi hiç söylemeden kendin git öde. Nasılsa her halükarda sen ödeyeceksin anladığım kadarıyla. Maaş yattığında firma kesti gibi düşünerek ilk işin onun parasını ayırıp gidip ödemek
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
İtiraz et ispat iste, bununla ilgili konularımı araştır,
Hocam harbı harbı sarı da gectım ama ispat etsem nasıl edıcem adamlar 3 polis memuru , birbirlerını mı tutacaklar benı mı?