folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Trafik Cezasını Şirket Mi Şahıs Mı Öder?

Trafik Cezasını Şirket Mi Şahıs Mı Öder?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Müridler bugun haksız yere SARI da geçmiş olmama rağmen KIRMIZI da geçti diye ceza yazdı Trafik ...

Bu cezayı öyle de böyle de ödeyeceğim , şimdi sarı da geçmek de suç falan diye yorum yapmayın lütfen çünkü içinde üst üste istiflenmiş 1 TON Tavuk olan kamyon kullanıyordum , öyle hemen hop diyince durulmuyor , durursam da zaten arkada mallar hallaç gibi oluyor...

Her neyse Sorunum şu : Bu cezayı Trafik Polisine sordum şahsın ödüyor dedi ama bizde elemanlardan maaşlarından kesip şirket ödüyor cezaları... 6 - 7 şoförüz ...

Ama asıl handikap şu geçen ay bir eleman ters erden döndü ceza yedi ama şirket hala ödememiş cezaları oldugu yerde duruyor... Ama elemanın maaşından kesti , şimdi sorun şu bu cezadan şoför mü? Plakadan Şirket mi sorumlu?

Eğer şirket sorumluysa benımde maaşımdan kessinler diyecegım , biz bireysel sorumluysak bulucam 150 lira gidip kendim ödeyeceğim , malum şirket böyle ödemezse falan 1 sene yada 2 sene sonra hem maaşımdan kesilip hemde 2 sene sonra maliyeden borç ödemeyelım ...

Bilen biri net aydınlatırsa sevınırım , 15 gün içinde yatırayım da bari 4/1 düşssün ...

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sirketten sirkete firmadan firmaya degisir :S

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

kameradan yazılan cezalar plaka sahibine, trafik polisinin yazdığı cezalar şahsa kesilir.

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

patrona bağlı

sen onlar ödicekmiş gibi davran bozuntuya verme

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haci kırmızı ışık mevzusu olmasa şirket oderde şirkette aq gavur iti değilya kırmızıda geçmiş şeklindeki çezayı ödemesi bende doğru değil. 

Ama öbür türlü bana 3 ayda 2200 lira ceza geldi.Hemen hemen Hepsini şirkete yazdık.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    KodlayanAdam bunu yazdı

kameradan yazılan cezalar plaka sahibine, trafik polisinin yazdığı cezalar şahsa kesilir.

Trafik polisi yazdıgına göre en guzelı kendı elımle ödemek

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

Haci kırmızı ışık mevzusu olmasa şirket oderde şirkette aq gavur iti değilya kırmızıda geçmiş şeklindeki çezayı ödemesi bende doğru değil. 

Ama öbür türlü bana 3 ayda 2200 lira ceza geldi.Hemen hemen Hepsini şirkete yazdık.

Yok hoca bizimkısı gavur iti , bilmedigin farklı seyler var detaya ınmeyeyım :)

Benım anlatmak ıstedıgım şirket bızden herturlu kesıyor zaten , yada şöyle diim ben herturlu odeyecegım ama onlara soylersem onlar kesecek benden 170 lirayı ama ödemeyebılırler , maddi durumlar sıkıntılı ve benım basım bır kac sene sonra eger sahıs borclanıyorsa onlar odemedı dıye agrıyabılır (benden kesıldıgı sözde ödendıgı halde) o yuzden soruyorum...

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İtiraz et ispat iste, bununla ilgili konularımı araştır,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

Yok hoca bizimkısı gavur iti , bilmedigin farklı seyler var detaya ınmeyeyım :)

Benım anlatmak ıstedıgım şirket bızden herturlu kesıyor zaten , yada şöyle diim ben herturlu odeyecegım ama onlara soylersem onlar kesecek benden 170 lirayı ama ödemeyebılırler , maddi durumlar sıkıntılı ve benım basım bır kac sene sonra eger sahıs borclanıyorsa onlar odemedı dıye agrıyabılır (benden kesıldıgı sözde ödendıgı halde) o yuzden soruyorum...

git kendin ode niye riske aticaksin ki. sonucta her sekilde senden cikacaksa.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

hocam en temizi hiç söylemeden kendin git öde. Nasılsa her halükarda sen ödeyeceksin anladığım kadarıyla. Maaş yattığında firma kesti gibi düşünerek ilk işin onun parasını ayırıp gidip ödemek

Titanyumun gücü adına!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

İtiraz et ispat iste, bununla ilgili konularımı araştır,

Hocam harbı harbı sarı da gectım ama ispat etsem nasıl edıcem adamlar 3 polis memuru , birbirlerını mı tutacaklar benı mı?

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 2947 Toplam Mesaj: 24