Trafik Siğortası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apache
    Apache's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 10 gün önce maddi hasarlı kaza yaptım arkadan bizim araca bindirdiler 155 aradim yarali ölü varmi dedi yok dedim o zaman kendiniz tutun tutanağı biz bakmıyoruz dedi gelmedi vuran aracın şöförünün ehliyeti yok yerine başkası geçti ona tutanak tuttuk ki sigortadan paramızı alabilelim sorun çıkmasın diye araç iki haftadır serviste exper gelmiş bakmış kaza fotolarına falan suçlu biz çıktık yanlış yerden dönüş yapiyomuşuz ve parayı ödemiyo döndüm bize vuran adamlara tamam abi hallrderis on beş gündür sallıyo telinide açmiyo şimdi  vaziyete göre ödemiycek parayi şimdi ben ne yapmalıyım savciliga gitsem böyle böyle yaptık adamın ehliyeti yoktu desem bende suçlu olacam tutanagı imzaladık sigortayla konuştum suçlusunuz diyo kaale bile almiyor iki arada bi derede araç serviste yatıyo sigorta işlerinden anlayan arkadaşlar ne yapayım bi yardımcı olun

İntikamın Sermayesi Ömürdür...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Yanlış yapmışsınız hocam, insanlık öldü çünkü... Bir şey elde edemezsiniz. Adamı eşek sudan gelinceye kadar dövün sol kolunu kırın ehliyetsiz kullanamasın, en azından rahatlarsınız.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apache
    Apache's avatar
    Erkek

Kaza yerinde tamam abi hallederis abi diyen adam şimdi sallamıyo bizi o parasını aldi kaskodan tutanak sayesinde benim kaskom yok kaldık ortada

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

arabanızı sigorta yapturdınız yere tutanağa verilen karara itiraz dilekçesi verin.  kazanın oluş şeklini detaylarıyla anlatın.  son çare , sigorta tahkim kurulu

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Hocam eger ımzaladıysan bazı evrakları "kaza bu sekılde olmustur" gıbısınden ve resımlerle delıl varsa,senın işin yaş gibi gorunuyor.

Keske bole ınsanlıktan anlamayan mahlukatlara ınsanlık yapmasaydın be hocam :(

Umarım sana gırmez bu para ama cok zor,senı urastıracak bu ıs haberın ola :( Allah kolaylık versın :(

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

len tbt nin sigortacısı benim bana sorsana direkt :))

şimdi

1. karşı tarafın ehliyeti yok deseydiniz polis gelirdi yada anlaşamadık dersende gelirdi

2. tutanakda yazıma bakarak exper karar verir

3. suç sizde olduğu için karşı tarafın hasarını senin trafik sigortan karşılacak senin hasarını sen eğer kaskon olsaydı senin hasarınıda kasko karşılacaktı.

bana senin sigorta şirketinin ve karşı tarafın sigorta şirketlerinin isimlerini versene

edit: sen tutanakda imzayı atmışsın sen ilk baş polisi çağırıp ehliyeti yok deseydin keyifin keyifti..

adamın ehliyeti yoksa tutup zevk için adasma vursan bile adam suçlu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

karşi tarafin ehliyetsiz olmasi seni baglamazdiki herhalukelde alirdin parani

Sigorta şirketinin senin için yapacagi cidden bir şey yok cünkü yazip onaylamiş birde üstüne imzalamissin

en son yapacagin şeyi söyleyim sana Hangi sigorta şirketinden yaptirdiysan fiba hdı ankara anadolu ergo vsvs bunlarin bölge temsilcileri olur her ilde vardir

birde onlarla iletişime gec derim savciliga fln da verme gibi bi düşüncen olursa ciddiye almazlar başta hile yapmişssin zaten en iyisi bölgeye git derim

cözerse bölge cözer

asdasdsa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

byeren bunu yazdı:
    -----------------------------

karşi tarafin ehliyetsiz olmasi seni baglamazdiki herhalukelde alirdin parani

Sigorta şirketinin senin için yapacagi cidden bir şey yok cünkü yazip onaylamiş birde üstüne imzalamissin

en son yapacagin şeyi söyleyim sana Hangi sigorta şirketinden yaptirdiysan fiba hdı ankara anadolu ergo vsvs bunlarin bölge temsilcileri olur her ilde vardir

birde onlarla iletişime gec derim savciliga fln da verme gibi bi düşüncen olursa ciddiye almazlar başta hile yapmişssin zaten en iyisi bölgeye git derim

cözerse bölge cözer

-----------------------------

her ilde gbölge yoktur :) her bölgede bölge vardır karadenizde felan 2-3 tane oluyo

bölge hiç bir sikim yapamaz :) çokdan adamlar sigortadan parayı hesaba aktartmışlardır :)=

sigorta konusunda sorunlarını lütfen en baş bana ulaşın ben tarif edeyim. isterseniz cebimi vereyim kaza anında arayın yardımcı olayım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apache
    Apache's avatar
    Erkek

Adamın trafik sigortasi aksigorta ve bana parayi aksigortanıın ödemesi gerekiyor benim sigortam beni karşilamiyor kanun geregi  kaskom olsa hiç gerek yok bişeye direk öderdi parayi o ergo kaskodan parasını aldi bu tutanak sayesinde baştan tutanak düzgün olsaydi zaten suçun bende olmasının önemi yoktu direk öderdi sigorta parayı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Alper Baba bu maddeyi doğru mu yazdın?
    Ben bu maddeyi anlamadım???

"3. suç sizde olduğu için karşı tarafın hasarını senin trafik sigortan karşılacak senin hasarını sen eğer kaskon olsaydı senin hasarınıda kasko karşılacaktı."

Kazada arkadaş suçlu çıkarıldığı için mi böyle yazdın? Hem adamın hasarını bizim sigorta karşılıyor, hem de kendi hasarımızı kendimiz ödüyoz.

Kendi hasarımızı karşı adamın sigortası ödemesi gerekmiyor mu?

Aslında benim sorunun özü şu, yılda önemli bi miktar sigorta parası veriyoruz zorunlu, kaza olunca bu sigorta neye yarıyor?Ya da yaraması için hangi koşullar gerekli?

Kazayı yapan mürid, çek-senet tahsilatı yapan arkadaşlara bi rica edeceksin :)
    Bu problemi kesin olarak anca öyle çözersin. Her şey aleyhine gözüküyor çünkü...
    Geçmiş Olsun...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apache
    Apache's avatar
    Erkek

Evet 3.madde de bir hata var benim sigortam karşı tarafı karşılamıyor o kaskodan aldı parasını ki arkadan bana vurdugu için o da kendine göre suçlu kaskosu olmasa o da yanmıştı velasıl bu hikayeden çıkaracagım sonuç iyilik etmek her zaman iyi bişey değilmiş bırak ne hali varsa görsün

Toplam Hit: 2507 Toplam Mesaj: 12