Trajikomik..
-
Mezun olduğum İlköğretim okulunda daha ilkokuld cocukları oynadığı oyuna bak:
4 erkek 1 kızı sıkıştırıyor hoca da ne yapıyorsunuz diye bağrıyor. Çocugun cevap çok net: " Fatmagülün Suçu Ne" oynuyoruz öğretmenim...
Şimdi ağlanacak halimize gülelim mi? Gülünecek halimize ağlayalım mı?. Tamam istemeyen izlemesin ama bunun önüne de geçilsin bare. Nereye gidiyor bu cocuklar?
-
mezun olduğuna emnmisin hacı :)
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
OKulda okuyan kardeşim var o anlattı. :) Ben Lise 2 deyim :D -
mortyr bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
OKulda okuyan kardeşim var o anlattı. :)
Bu açıklamayı bekliodum tşk :) -
9:30 da yatsınlar.
-
senaryolar değişebiliyor birazcık ama sistem hala aynı :)
-
millet akıl dağıtılırken nerdeymiş acaba :D
-
suç çocukların anasında,babasında niye izletiyorsun bu tür bu dizileri? Morty he hocam o diziyi kapatalım çocuklar akıllansın biraz çözümün bu sanırım? bu konu hakkında daha öncede tartışmıştık:) o diziyi hiç izlemem fakat senin istediğin çözümde trajikomik hani. şimdi bu tip sorunların önüne geçmek için ailenin bilinçli olması gerekir "amann ne olacak" diyenler yüzünden oluyor bunlar bu sadece bu tip diziler için değil farklı konular içeren diziler içinde geçerli mesela sırlar dünyası'nı bilmeyen yok o diziler yüzünden intihar eden çocuklar vardı? http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2004/10/24/542095.asp
-
olivetti bunu yazdı:
suç çocukların anasında,babasında niye izletiyorsun bu tür bu dizileri? Morty he hocam o diziyi kapatalım çocuklar akıllansın biraz çözümün bu sanırım? bu konu hakkında daha öncede tartışmıştık:) o diziyi hiç izlemem fakat senin istediğin çözümde trajikomik hani. şimdi bu tip sorunların önüne geçmek için ailenin bilinçli olması gerekir "amann ne olacak" diyenler yüzünden oluyor bunlar bu sadece bu tip diziler için değil farklı konular içeren diziler içinde geçerli mesela sırlar dünyası'nı bilmeyen yok o diziler yüzünden intihar eden çocuklar vardı? http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2004/10/24/542095.asp
Ben sana kapatalım mı dedim? ilginç adamsın valla. çözüm yolu bulalım dedim. -
çözüm yolunuda belirttim kapatalım demedin ama daha önce bu konu hakkında tartıştığımızı belirttim
-
olivetti bunu yazdı:
çözüm yolunuda belirttim kapatalım demedin ama daha önce bu konu hakkında tartıştığımızı belirttim:)
o zaman da türkandan tartışmıştık hatırlarsan..