Trance Cafe
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
the_behulder bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
kazanırsın yavrum üzülme :D
-----------------------------:d ibiş sabadan beri burdasındır ben ynigirdim ara aa mola veriorum olm bu syıslda cok iyi gidio sana sevorum muah L=:P:D=)
Türkçeyi katlettin ya,harfleri sırasına göre yazsana olm...Sen sayısala yönel daha çok,bu yazıyla sosyal bilimler zor zaten :D
celeron işlemci hızıma yetişemio neo nababilirim:) -
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
-----------------------------:d ibiş sabadan beri burdasındır ben ynigirdim ara aa mola veriorum olm bu syıslda cok iyi gidio sana sevorum muah L=:P:D=)
Türkçeyi katlettin ya,harfleri sırasına göre yazsana olm...Sen sayısala yönel daha çok,bu yazıyla sosyal bilimler zor zaten :D
celeron işlemci hızıma yetişemio neo nababilirim:)
kanka ama varya sen sosyal bilimlerden full çekersin bence,sosyal mühendissin ya :D:D:D:D -
neonell bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
celeron işlemci hızıma yetişemio neo nababilirim:)
kanka ama varya sen sosyal bilimlerden full çekersin bence,sosyal mühendissin ya :D:D:D:D
-----------------------------suanda tarih calısıorum olm saten tarih cografya falan mk neo sardın basıma gine bi bela kazanmazsam kendimi salak gibi hissedecem bilion dimi:D
tabe olm benim büyük büyük dedem kewin mitnick mi neymiş :d sie amele sen uydurdun bu sosyal bilimler bokunuda:Den azından dedem senin gibi arıza değilmiş :D
-
üni yi kazanınca artık iplemezsin neo yu,alt kademeden adam görürsün artık,aşağılarsın :D
-
neonell bunu yazdı:
üni yi kazanınca artık iplemezsin neo yu,alt kademeden adam görürsün artık,aşağılarsın :D
:d nie gittiğimi bilmedigim biyola emin adımlarla yürüyorum aslında sen benden fazla istiodun senin hatrın var:D ama sonra mantıklı düşününce gitmek lazım sen bana üniyi nası tanıtıosun olm burak kızlar var amk en azından falan ortam falan:D sanki biz hec ortam görmemiş kız görmemiş adamız ya :D:D:d bot neo evde kimse yok içicem içicek adamyok nabsam canım ciddi ciddi vodka cekti birazda aburcubur alırdım güzel olurdu :) -
: )))) mekan ver ,geleyim.Beraber içelim,yiyelim.Yok vazgeçtim la kalsın,senle ne iş yapsam başım belaya giriyor sonunda ,kalsın :D
-
neonell bunu yazdı:
: )))) mekan ver ,geleyim.Beraber içelim,yiyelim.Yok vazgeçtim la kalsın,senle ne iş yapsam başım belaya giriyor sonunda ,kalsın :D
mal ev bos dioz ya 2 rus almadan sokmam saten seni içeri ölmeden bana bi iyiliğin dokunsun amk:D -
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
mal ev bos dioz ya 2 rus almadan sokmam saten seni içeri ölmeden bana bi iyiliğin dokunsun amk:D
olm senin kazandığın üni yandı la :D özellikle kızlar,ne olacak bilmiyorum:D -
neonell bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
mal ev bos dioz ya 2 rus almadan sokmam saten seni içeri ölmeden bana bi iyiliğin dokunsun amk:D
olm senin kazandığın üni yandı la :D özellikle kızlar,ne olacak bilmiyorum:D
-----------------------------olm benim karıyla kızla işim olmaz ben üniye gidiosam kafamda bi amac var bi sey icad etmem lazım eger ben 4 senelik kazanırsam zekamı kanıtlamıs olucam 2 ayda üni kazanan carpım tablosunu ögreneli 1 hafta olan tek insan benimdir herhaldE:D:D:d işte bakalım kazanırsam kafamda bi seyler sırf onnun ,için gidicm olm hologram karı icad edicm ben yapacam amk inanın la:P
-
senin mi karıyla kızla işin olmaz? tanımasam varya inanırım :D olm sen kızsız yasayamazsın bile,şimdi konusturtma beni :D kafayı yersin depresyona girersin :D