folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tras Makinasi Kullananlar ?

Tras Makinasi Kullananlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar hayatimda daha once hic tiras makinasi kullanmadim simdi bi makina almak istiyom islak kuru biraz fikir alim dedim neye dikkat edecem alirken.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Valla bende bi tane dandik bişi var. Çok güzel kesiyor namusuz 1 yıldır. Pilli hemde :)

İyisinden bir tane al, ömür boyu kullan :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

can kirca nin bir konusu vardi bununla ilgili. biraz eskidi belki. Makine ile zor oluyor diyorlar.

neyse omrumde kendim tras olmadim.(bir kere denedim sadece) Rabbimde zorunda birakmaz insallah, suan kuaforden eve geldim mis gibi adam yapi trasini masajini 5 lira veriyorum keyfim yerinde.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Alıyosun Gillette Mach 3 Turbo, bide teknosa bimeks tarzı bi yerden maks. 29 TL ye remington marka traş seti. Kirli sakal için traş seti, sinek kaydı için mach 3 turbo. 

Sinek kaydı için bence makine kullanmamalısın, temizliği filan uzun ve meşakatli iş. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Kafası yıkanabilsin temizlerken kolay olur. Tamamı yıkananlar da olur yani duşta bile tıraş olabilirsin. Ben şu 3 yuvarlaklıdan kullanıyorum Philips'in. Ama bu şekil vermek için pek uygun değil. Cazır cozur giriyorsun ama berberden daha iyi valla hiçbir şey hissetmiyorum, benim sakalların tüy gibi olmasından da kaynaklanabilir tabi bu.

Şafak 1152!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı

Kafası yıkanabilsin temizlerken kolay olur. Tamamı yıkananlar da olur yani duşta bile tıraş olabilirsin. Ben şu 3 yuvarlaklıdan kullanıyorum Philips'in. Ama bu şekil vermek için pek uygun değil. Cazır cozur giriyorsun ama berberden daha iyi valla hiçbir şey hissetmiyorum, benim sakalların tüy gibi olmasından da kaynaklanabilir tabi bu.

Hocam faulleri nasıl düzlüyorsun peki onunla zor olmuyormu ?

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    CaniSokucu bunu yazdı

aynı ürün bende de var,3 lü başlık çıkıp yerine favori düzeltme başlığı takılabiliyor. Piyasadaki birçok makina sıfır alamıyor,ucuz makinalar sadece kabasını alıyor,elimde iki makinadan da var,ama çoğunlukta makinaları değil mach3 kullanırım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    longway
    longway's avatar
    Erkek

Kullandım sonra siteyi açtım konuyu gördüm :D 

Berberlerin kullandıklarından var bende gayet iyi 

Pahalı bişey alma :)

Dönen bıçaklıları 5 para etmez.

Marka  çok önemli değil..  ben 20 tl ye almıştım yetiyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

philips kullanyorum su altında çalışanlardan valla her erkeğin makinası olması gerekiyor özellikle çok uzuyan kıları bunla kısaltıp sonra traş etmek iyi oluyor. Jilet çok kıl olursa tıkanıyor vs.

aslında 2 makina gerekiyor

1. uzunları kısaltan ve şekil verdiren

2. kısayı sıfıra vuran

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende berber tarzi duz bisey dusunuyom ust limit 200 tl ama kuru tras oldugumda tahris yapmayacak bisey ariyom sinek kaydi gerek degil. Temizlesi yeter

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    CaniSokucu bunu yazdı

Hocam valla benim sakallar sık olmadığından öyle dümdüz görüntü falan da olmuyor haliyle benim için de sorun olmuyor. Tabi biraz düzgün olmasını istediğimde biraz uğraşıyorum ama acelem olduğu zamanlarda uğraşmıyorum yani her sabah tıraş olan biri değilim zaten ve bazı modellerde faul düzenleyici bir şey de oluyor. Ha bir de uzun olunca hızlı kesilmiyor kopartıyor gibi oluyor yavaş yavaş uğraşmak gerekiyor biraz.

Şafak 1152!
Toplam Hit: 3066 Toplam Mesaj: 21