Traş Makinası Önerisi.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2006
    Erkek

    philips i ben 5 aydır kullanıyorum ve şimdiye kadar 3 kez şarja taktım. şarjının bittiğine de 1 kez şahit oldum. şarjının tamamen dolması da 1 saat sürüyor fakat tamamen bitik şarjda iken takıp 20 dk sonra çıkartıp rahatça traş olabiliyosun. hızlı şarj oluyor yani.

    ulan devamlı kullandığım şeyi öneriyorum sana hala aranıyosun. gel haftaya bize bak yakından incele. hatta gel seni bi traş ediyim :)


    Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2014
    Erkek
    Varg bunu yazdı

    philipsmiş bilmem neymiş hikaye hepsi

    Aradaki inceyi ben kaçırdım sanırım. Resmi arattığımızda "saç kesme makinası" olarak çıkıyor ama bununla nasıl saçı kesicez :D


    BALIK.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Moser marka tıraş makinesi +9 mahalle berberi itemidir.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2007
    Erkek

    moser traş makinelerinin pink floydudur, saç sakal her türlü keser kardeşim. uçlarınıda al ömürlük kullan. 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2011
    Erkek

    traştan sonra ciltte alerji,kızarıklık,kaşıntı durumu olmuyor değil mi ? yada şöyle sorayım böyle bir şey yaşayanınız var mı ?


    Acaip derecede agresifim !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Temmuz/2003
    Erkek

    moser chromstyle pro

     

    http://sachane.com/moser-sac-kesme-makinesi-chrom-style-1871.html


    Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acan
    acan's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 24/Kasım/2015
    Homo

    dunya kadar para dokup bir suru marka marka tras makinasi aldim ama hepsi sakalimi yoluyordu. Su berberdekinden aldim sonra. Tertemiz kesiyor abicim. Valla bence alacaksan onlardan al. Tak fise kes gitsin, sarjli olsa ne olacak? Sanki sokak ortasinda tras oluyon. Tak prizine tertemiz vur geç


    Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2005
    Erkek

    Genelde kirli sakal kesim yapan birisiyim kirli sakalı hepsi aynı keser diye daha önce sinbo kullanıyordum, 2 ay önce kendime Philips BT1000/15 aldım arada çok fark var. 

    Bıçakları yuvarlak olduğundan cilt açısından daha iyi, sakalları çok stabil kesiyor(sinboyla kestiklerim bi garip duruyordu) ve de çok hızlı. Ayrıca fiyatı da çok uygun. Pil ile çalışıyor şarj derdi yok, şarjlı alırsan yarın bataryası ölür bataryayı bulmak mesele bir de.


    İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ekim/2003
    Erkek

    Sakal uzatmaya başladım. baya uzatacam. Güzel şekil verebileceğim bişiy arıyorum bende.


    Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2014
    Erkek

    3,5 yıldır saç sakal traşımı kendim yaparım. kullandığım makine Braun Cruzer 6.

    yalnız şu aralar, şarjı 10 dk gidiyor. az önce konuyu görünce servisi aradım, bataryayı değiştiremediklerini söylediler. fiyatını sordum 90 lira dedi. hemen alacam. size de tavsiye ederim.


    Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
Toplam Hit: 2660 Toplam Mesaj: 25
traş makinası