Travian - Speed Server : Kaydolanlar...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
len beni ciddiye alan yokmu benide ekleyin :D tahribat köyümün ismi :D
-----------------------------
acele yok yavas yavas elcilik geliştikce:Dbide elçilk kolay köyünüzü geliştirsin herkes ilk önce spped serwer burasi hic bisi anlamadan sömürge olursnz dikkat
-
ee benim kaynaklar bitti =)
bu 3x haliymiş, normal hali nası acaba =) sabahtan beri odun bekliom =) o sağdaki dayı da sürekli ödev verio zaten bitcek demi onun ödevleri =)
wooooww 3x le uçuyoruz!!.. :P
-
Köy adı: Tariqat-üL TahribaT
K.adı:werterda
[-1,46]
Beyler oyunu bırakabilirim ulan tek başıma kaldım çevremdeki köyler aç ayı gibi :) Çevremde bulunanlar acil iletişime geçerse sevinirim.
Edit:Cermen Rulez!
-
excaliburtbt: ya zaten salak gibi kurduk birliği elçiliği yükseltmek zorunda kalıyom füzülü masraf :D
dj alper: niye ++ da açmışın hepimiz -+ diyoruz bide gerçekten ciddiye almamıştım :D
maqnetor: hocam sende aynen ne işin var +- de :D
-
ottoman23
KORDİNAT (-78|56] -
26. Tahribat 9 32 292 Birlik kurulmuş yöneticiye pm atıverin.
Æ ArmyElite: Beyler bu birliğin ebesini ağlatın yoksa ilerde wowu kurarlarsa şaşırmayın önceki speed birliğimdir.Yapmayacakları sömürmeyecekleri şey kalmayacaktır.
-
pssmst (-121|126)
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------excaliburtbt: ya zaten salak gibi kurduk birliği elçiliği yükseltmek zorunda kalıyom füzülü masraf :D
dj alper: niye ++ da açmışın hepimiz -+ diyoruz bide gerçekten ciddiye almamıştım :D
maqnetor: hocam sende aynen ne işin var +- de :D
-----------------------------bu konu açılmadan ben üyeliği başlatmıştımda ondan :)
benim elçilik tamam gönderin davettiye etrafımda adam çok koruma kalkınca zikecekler beni :D
-
kendilerimi çıkardım yer açıldı birlikte yumulun :D
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------Köy adı: Tariqat-üL TahribaT
K.adı:werterda
[-1,46]
Beyler oyunu bırakabilirim ulan tek başıma kaldım çevremdeki köyler aç ayı gibi :) Çevremde bulunanlar acil iletişime geçerse sevinirim.
Edit:Cermen Rulez!
-----------------------------ben senin yakınlarındayım hacı herkes teee uzaklara düşmüş köy olarak biz 0,0 a yakınız sonumuz yakın :P