Travian Oynamak İstiyenler?
-
Selamün Aleyküm
Arkadaşlar ,
Travian'a başladım ve gördüğüm kadarıyla herkes birlik olmuş.. Tek başına olana yemek yok.. Sizinde browser oyunlara ilginiz varsa , gelin beraber oynuyalım.. Travian 2010 yılının en iyi browser oyunu seçildi ve Türkçe .. Boş zamanı olanları bekliyorum.. Eğlenmek istiyenler , cevap atsın.. ben pm ile dönücem :)
-
oynamayalı 1 yılı geçiyo o oyun için boş zamanın olcak o yüzden oynayamıyom
-
hiç bulaşmayın derim.
bu travian adamı çok pis bağlıyor. 1 server başından sonuna kadar ömrümü yedi.
sabaha karşı 4-5 te kalkıp saldırı attığımı bilirim.
günde 20 saat takıldığımı bilirim.
bir daha oynamayacağım dedim kendi kendime ve oynamıyorum da.
bence sende bulaşma :)
-
2007-2008'de oynadım giderek ergenler çoğalınca bıraktım oynamayı.
-
Şimdi yenilendi .. Gelmek istiyen yokmu?
-
bu oyunu birdaha oynamam amq en son oynadıgım sabah 7 de açdım üyeliği küfür edip sildim hesabı :D
-
heskes ısyan etmıs ben oynuyorum zaten su anda ama ole pekde onemsedıgım soylenemez :):)
-
BurakMakar bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi yenilendi .. Gelmek istiyen yokmu?
-----------------------------server kaçtasın hocam =) 8 e gel :D
-
aman hocam yakma insanların basını, hayatımdan 6 ayı yasanmamıs kabul ediyorum.. uzak durun
-
bi ara tahribat olarak ikariam oynuyorduk buda sarar aslında ben oynayamam orası ayrı :D
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
hiç bulaşmayın derim.
bu travian adamı çok pis bağlıyor. 1 server başından sonuna kadar ömrümü yedi.
sabaha karşı 4-5 te kalkıp saldırı attığımı bilirim.
günde 20 saat takıldığımı bilirim.
bir daha oynamayacağım dedim kendi kendime ve oynamıyorum da.
bence sende bulaşma :)
-----------------------------aynen hocam çok pis bağımlılık yapıyordu yeğenin daveti üzerine oyuna başlamıştım 1-2 yıl önce acayip bağımlılık yapmıştı sabah 7:30'da işe gitmem gerekirken çalar saatleri gece 3-4'e kurmuşluğum var tabiki saldırı çıkarmak için yada saldırıyı karşılamak için ayrıca plus (altın) ile oynamıştım günlük 20 saat online olabiliyordum ister işyerimde ister evde ister seyahatte her yerden giriyordum bıraktıktan sonra bir daha başlamadım davet edenler oldu bir dahamı asla. bu arada hangi serverdesin hocam benim arkadaşlarda orda olabilir belki? halen 5-6 senedir oynayanlar var yani