Travian Server 5 ! Acilmasina 5 Saat Var :)
-
bende TBT icin 2 nick ile girdim :D
Nick name : doom
Nick name : TBT
herkesin nickini en üstte topluyorum...
-
bende geliym yaz yaz benide
ama bu birliğin başı oyunla sürekli ilgilenebilecek biri olsun arada giren bakan çıkan biri olmasın
bu arada nick: Rodcix ben galyalı olmuşum ne olacak fark edermiki birliğe katılmada sorun olurmu
-
bırakın travianı yarın tribalwars ta 17. dünya açılıyor. yarın tam 17 de yani ortam sakinleşmişken kuzeyden başlatın. nicklerinizin sonuna da tbt ekleyin. tbt klanını kurarız direk. www.tribalwars.net
-
ya ben 6 server da birden moynuyorum kafayı yiycem nerdeyse ama bi roma köyüde ben mi açsam ya ne :D ++ ya bende açıyorum :)
-
sonradan sıkılacaksınız baştan söyliyeyim ben toplam 7 serverda oynadım 4 ü bitti 3 tane kaldı onlarında bitmesine az kaldı
size bir kac tavsiye : köyü ilk actığınızda 3 gün kimse saldırmıyor o zamanda saatlik üretimi 3 . gün sonuna kadar arttırabildiğiniz kadar arttırın tahıl deposu falan kurun 3. günün sonunda kesinlikle kışla kurmuş olmanız lazım yoksa tutunamazsınız oyunda
kışlayı kurduktan sonra ilk önce elinizdeki hammedeyi tarlalarda veya köy merkezinde bir bina için basın geri kalan maddeleride asker basın bu oyunda askerin yoksa hiç bir şey demeksin 10.000 nüfusun olsun cok askerin olmasın 5.000 nüfuslu bir adam askeri fazla olsun seni bitirmesi 1 gün bile sürmez o yüzden asker basmaya çok önem verin
birlik olayı en basiti onu bence biraz daha gec yapabilirsiniz birbirinizden haberiniz olsun sadece yeter.
dediğim gibi müfus kasmak tabi ki iyi ama askerin yoksa hiç bir şeysin demektir ilk önce asker basın ve cevrenizdeki oyunculardan hammedde alarak bu sayede nüfusunuz daha cabuk artar iyi oyunlar sizlere.
edit: he bide sececiğiniz halklara gelince en güçlü silahlar romalıda var ama en zor en cok hammede yiyende romalılar..
cermenlerde istemediğin kadar 30.000 50.000 kadar asker basabilirsin cünkü cok az hammedde yiyorlar ama saldırıları daha düşük
galyalılar ise ikisinin ortası hem hamedde yiyor hem saldırı gücü iyi ama bana sorarsanız cermen olun hem cok kolay nüfus hemde cok kolay asker basabilirsiniz.
-
güzel bir sey gibi du bakım oynıcam ben bunu
-
ya klansavaslarında oynuyorum hikaye aynı heralde tam buralarda sözüm geçmeye başladı oyunu bıraktırcaksınız bana
gıdıklanıyorum bak :D
-
bende varım oK
adım SyS_tRay45
-
hortlatmak gibi olmasın ama :D
bende baslıyorum :D
qaMbLer kuzeybatı cermen ? :D yaptım umarım dorudur :D birlie nasıl katılcaz fln bişiler yazın haberimiz olsun :D
-
oyuna basladımda :D sarmıo abi böle oyunlar beni :D
ne bilim cs uo ko mu silkroad wow gibi oyunlar lazım bana ekşını ben yapacam yani :D