Trendy Flash Sıte Buılder -Artık Herkes Flash Site Yapabilir-
-
Trendy Flash Sİte Buİlder -Flashla 5 dakikada Web Sİtenİzİ Yapin -
Download : http://rapidshare.de/files/9164116/Website_Trendy_Flash_Site_Builder.rar.html
Serial:
1.Adım : 434160434263406322636363 sayılarını girin.
2.Adım: Serial yanlış yazısı geldi. Şimdi aşağıdaki doğru seriali girin.
3.Adım: 43416043426340632263636362
Arkadaşlar bu programı diğerlerinden ayıran özellik her şeyin hazır olması. Ve programı anlamak için herhangi bir dile ihtiyaç duymamanız! Yeni başlayanlar için ve flah mx öğrenmeyi zor bulanlar için birebir! -
Serialler yanlış olabilirmi acaba hocam..Yoksa benmi yapıştıramıorum : )
-
hacı çok saol yaw tam da öle bi zamanda koydun ki programı ilaç gibi geldi. Allah razı olsun.
-
Serialin son 62 rakamını silin girin,hata vercek,ondan sonra yine sona 62 ekleyin ve girin tamamdır ;) gerçi bunu pek beenmiyorum ama olsun :D hazır olduğu için istediğim gibi bişey yok içinde.En iyisi biraz çalışcaz macromedia flash 8 öğrencez :P
-
Trendy_Flash la yapılan siteleri ben pek sevmiyorum.
-
Serialin son 62 rakamını silin girin,hata vercek,ondan sonra yine sona 62 ekleyin ve girin tamamdır ;)
Arkadaşlar serial doğru ufak bir ayrıntısı var yukardaki gibi onu halledin bi tek. Programı kullanması çok kolay. Güzel templatesler var. Tasarım hakkında çok az şey bilsenizde yapabilirsiniz. İstediğiniz siteyi yaptıktan sonra publish> publish for web yapıp site açıklamasını, başlığını vb. girin. Başta belirlediğiniz klasöre kaydedilenleri alın sitenize atın bu kadar. -
Ohooo kardeş biz söylüyoz sen bi alıntıdır bile demiyon ama :D
-
bLuetuLips paylaşım için sağ ol.Ama ben 5 dakikalık sitelere karşıyım.Hem açık olunca 5dakikada hackleniyo toplu olaraktan.Hem her yerde aynı stil forum web sitesi görmekten bıktım.Adam Joomla veya phpbb ile web site yapıyo sonra ben bir web designer ım diyor.Bu mudur yani.
-
Çok saol be hajı lazım olan bişiymiş gerçi tam istediim şeler yok ama yine de züpermiş
-
Hoja serial Doğru sadece yazman lazım kopyala yapıştıra izin vermiyo kbl etmiyor sadece yazıcan azcık zaman lazım : )
-
:) Serial konusunda her yol romaya çıkar. Bir de muhammed bu mambo joomla gibi bir portal değil. Programın amacı kişiler ve işletmeler için kolay flash ve profesyonel görünümlü siteler yapmak. Ve gerçektende işe yarıyor.
Toplam Hit: 2441 Toplam Mesaj: 12