folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Trendyol Sorularınızı Cevaplayabilirim

Trendyol Sorularınızı Cevaplayabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Merhabalar 5 aydır pazaryerleri yönetiyorum, trendyol gittigidiyor hepsiburada n11. Ağırlıklı olarak trendyol satıcı panelini yönetiyorum, sorusu olan varsa elimden geldiğince bilgimin yettiğince cevaplayabilirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Merhaba. Benzersiz, markasız ve barkodsuz bir mobilya ürününü trendyol'da nasıl satışa açarım. Teşekkürler. 

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    IvC bunu yazdı

Merhaba. Benzersiz, markasız ve barkodsuz bir mobilya ürününü trendyol'da nasıl satışa açarım. Teşekkürler. 

Yapabilirsin, marka tescilin varsa sorun yaşamassın, trendyolda marka kısmına mağaza adını girmen ve barkod kısmını sallaman yeterli

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Saydıklarından hangisi daha tüketici yanlısı?

Trendyoldan ayakkabı alınca terlik gönderilmesi zerre umrunda olmamıştı puştların

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Trendyoldan ayakkabı alınca terlik gönderilmesi zerre umrunda olmamıştı puştların

En puşt trendyol :) en çok skende o ama. Ayakkabı yerine terlik göndermiş, sen iade etsen satıcı bir çakallık yapıp iade red yapabilir vs vs. Kısacası olay tamamen satıcılarda bitiyor pazaryerlerinin önemi yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

Trendyol da müşterilerin telefonlarına ulaşmak mümkün mü

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    makets bunu yazdı

Trendyol hiç bir şekilde vermez, kargoda adamın varsa her türlü..... :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı
    makets bunu yazdı

onuda yavas yavas kaldırıyorlar..

no yu göremeyecek kurye 0 850 üzerinden aktarmalı aranacak müşteri

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    Aress bunu yazdı
    makets bunu yazdı

onuda yavas yavas kaldırıyorlar..

no yu göremeyecek kurye 0 850 üzerinden aktarmalı aranacak müşteri

Kargo entegrasyon sisteminde şimdilik çıkıyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı
    noname bunu yazdı

En puşt trendyol :) en çok skende o ama. Ayakkabı yerine terlik göndermiş, sen iade etsen satıcı bir çakallık yapıp iade red yapabilir vs vs. Kısacası olay tamamen satıcılarda bitiyor pazaryerlerinin önemi yok.

N11'de farksız. Satıcı kafasına göre neden uydurup iadeyi red edebiliyor. Mesala benimde bir kaç sefer başıma geldi. Adam iade kargoyu alıyor sonra elime ulaşmadı diyor. Bakıyorsun takip kodundan teslim almış ama göz göre göre yalan söylüyor. Şikayetvar'a yazınca hemen aman efendim kusura bakmayın deyip hallediyor N11. Sosyal medyada haklarında şikayet yazılmasından çekiniyorlar. Sorunu düzelttiler ama şikayetim duruyordu bir kaç sefer daha aradı aynı yetkili. Şikayeti lüften kaldırın bizim primimizi etkiliyor diye.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Aress bunu yazdı
    noname bunu yazdı

N11'de farksız. Satıcı kafasına göre neden uydurup iadeyi red edebiliyor. Mesala benimde bir kaç sefer başıma geldi. Adam iade kargoyu alıyor sonra elime ulaşmadı diyor. Bakıyorsun takip kodundan teslim almış ama göz göre göre yalan söylüyor. Şikayetvar'a yazınca hemen aman efendim kusura bakmayın deyip hallediyor N11. Sosyal medyada haklarında şikayet yazılmasından çekiniyorlar. Sorunu düzelttiler ama şikayetim duruyordu bir kaç sefer daha aradı aynı yetkili. Şikayeti lüften kaldırın bizim primimizi etkiliyor diye.

Açık konuşucam hepsi aynı bokkkk. Son zamanlardaki sistemsel hataları para kaybettiriyor ve sesini çıkartamıyorsun, ben çalışanım bana giren çıkan yok. ama sikise göz yummakta olmaz yani :)

Toplam Hit: 2616 Toplam Mesaj: 25
trendyol