Tribün Terörü +18

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

ToR5 bunu yazdı:

Kıyamete kadar Bursa'da maç olmaz artık. İlk Ankara depmlasmanında saldırır . Eskişehir'de saldıramaz, Karşıyaka'da saldıramaz, Diyarbakır'da saldıramaz, avrupa'da saldıramaz, Buca'da saldırır, Manisa'da saldırır, Kayseri'de saldırır.. Türkiye'nin her yerinde saldırır.

Konunun ahlakiliğini tartışmıyorum. Ayıp bu yaşananlar. Bu yüzden neler olabileceğini söylüyorum. Birde Bursa'da Bjk forması giymeyin. Şu günlerde derneklerde olmayın.

hahahahahhaah.bi ilerle gözünü seviim.

ben edeplice uyarı yaptım arkadaşım. Edeplice yorum yap.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkow
    alkow's avatar
    Erkek

hayret bişey ya.. siktiri boktan bişey için kavga.. hiç mi kafanız basmıyo ?? bi gram akıl yok mu ya.. hiç bi meşkaleniz yok mu uğraşçak nelerle uğraşıp neler yüzünden kavga ediyosunuz ...

Nereye gidiyoruz sorusu akla gelmicek gibi değil gerçekten..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

BU iki taraftar grubuda genelde lise mezunu asgari ücretle çalışan haftada 4-5 düzenli bira tüketen ve maçlara küfür etmeye gelen neden küfür ettiğinide sorunca '' buraya boşunamı o kadar para veriyorum '' diyen zihniyetin ürünü.

2sini yan yana koyunca çokta ilginç gelmiyor bu olaylar. Maça satırla gelen adamlar felan zart zurt.

Yazık bu gençliğe. Ülke işgal edilse böyle saldırmazlar....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

polis yol verseydi istanbul da bursalı kalmazdı. denize dökülürdü.

anadolu takımları ve seyircileri uzaktan "anti bizans" diye bir türkü tutturmuş gidiyor. burası İSTANBUL beyler, adamına amına gorlar burada.

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

Ben anlamıyorum..

Bu Futbol Takımlarının Bize Ne Gibi bir yararı yada zararı olduğunu anlamıyorum.

Maç aldık yendik tamam bundan benim karıım ne? Maçı kaybettik iyi hoş bundan benim zararım ne?

adam gibi gider maçı izlersin yendikmi eywallah kardeş kral biziz yenildikmi eywallah takım Yönetim istifa.

Bu Ülkede Bir Amk İşi Yolunda Gitmez Mantık İşi Yok : | Gerçi Futbolda Mnatık Aramakda Saçma Ya Hakem Hata Yapar Ya Yönetim Yada Oyuncular.

fight clubı izle orada felsefe ile aynı, heyecan tehlike ego tatmini adrenalin

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Geldiğiniz yer Beşiktaş - İstanbul. İstanbul'un en çok Beşiktaşlı dönerci,kasap ve kebapcı bulabileceğiniz semtlerinden biridir

Arıların peteğine çomak sokarsanız, onlarda sizi sokar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

JerusaLem bunu yazdı:

anadolu takımları ve seyircileri uzaktan "anti bizans" diye bir türkü tutturmuş gidiyor. burası İSTANBUL beyler, adamına amına gorlar burada.

Siz Bizans iken biz Osmanlıydık.

Biz boş yere anti bizans türküsü tutturmadık.Türk futbolunun para üzerine kurulup sadece 3 tane lafta büyük olan takımlar için anti bizans türküsü tutturduk.İstanbul dediğin nedir ki? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

JerusaLem bunu yazdı:

olayı futbol tarafına çekmek istemiyorum ancak içimde kaldı sölemek istiyorum.

BJK taraftarı değil mi geçen sene FB şampiyon olmasın diye Bursa BJK ye gol atınca havalara uçan. Hatta üzerinde beşiktaş forması olupta bursasporu destekleyen taraftarlarınızı gördüm. Çarşı'dan kişilerde buna dahil. Fanatik bir futbol taraftarı değilim, Fenerbahçeliyim ancak kimseyle senin takımın böyleydi şöyleydi diyecek, tartışacak durumlara girmem. Zaten çevremde kimin ne karakterde olduğunu görüyorum. Velhasıl kelam bu BJK taraftarının bursa taraftarına yakıştırdıkları ipne top vs sıfatları kendilerinde de aramalılar. Bkz: Geçen sezon kendilerine gol atan takımı alkışlayan ama daha öncesinde düşman olan bu taraftar grubu yine Bkz bu sezon futboldan daha çok kavga ve gürültüleriyle medya önünde. Amacınız geçen sene Bursa gol atınca sevindiğinizi mi unutturmak? Eğer öyleyse nolur kavga falan etmeyin biz Türk halkı olarak unuttuk... Bilirsiniz çabuk unuturuz.. Selametle.

Ayrıca ağır tahrik falan filan okudum doğrudur bu tür gerginlikler kışkırtmayla çok ala çıkar ve haklıda olabilirler, ancak siz bu takıma geçen sene size gol atınca ohh gole bak bee deyip sevinip sonrada asarız keseriz, koyarlar çıkartırlar falan ipne bursa top bursa vs vs. Şu durumda bi kendinize bakınız. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

hala sitedeki beşiktaşlılar bursalılar tahrik etmese birşey olmazdı diyor. suç %100 bursalılardaymış gibi. bir tane delikanlı çıkıp da ne için olursa olsun yaptıkları yanlıştı diyemiyor. hala daha taraftar gruplarının büyüklüklerini savunuyorlar.

bugün ismi lazım değil bir hürriyet gazetesi yazarı "beşiktaşlılar kendilerini savunma hakkını kullandılar." diye yazmış. bir köşe yazarı bunu yazabiliyorsa sitedeki bjklılardan çok da bişey beklememek lazım aslında.

ben de bursalıyım ama bursalıların bıçaklarla maça gitmesini otobüsün yolunu kesmesini savunmuyorum. tahrik edildik demiyorum. siz burda bunları söylüyorsanız orda olsanız aynılarını siz de yaparsınız demek ki.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

çarşı grubu kendine anarşist diyen ama kavga-dövüş şiddet'ten başka birşey bilmeyen bir grup.Şöyle medenicede bir iş yapamıyorlar.Aynı şekilde bursa taraftarıda çok çirkef..

Birde şöyle bir durum var Bursaya şampiyonluğu hediye edende bjk, kavga edende bjk.. geçen sene bursa bursa diye bağırıp kendi şampiyon olmuş gibi sevinenden bjk?garip durum.

adamlar sanki savaşa gidiyorlar efendice maçını izle sonra çek git.

en büyük ibb :F

Toplam Hit: 17753 Toplam Mesaj: 129