Trojan Arıyorum(Acil)
-
anti viruslere yakalanmayan bı trojan.kurbanın bılgılerını almak ıstıyorum.bılgısayarını ıp ıle baglancam ama ıı bı trıjan lazım.yardımcı olursanız sevinirim.
-
(: öle bulamazsın kendin yazman gerek yada bi trojan çıktığında hemen kullanman gerek aksi halde 1 2 gn içinde yakalanmaya başlarlar.
-
iide yazmayı bılmıyorum o yuzden sordum:D
varsa ole yenı soleyın dıe actım konuyu
-
bn ilgilenmm öyle şeylerle google a ara blrsn blki yeni bişeyler.gerçi çıkmış olsa biyerlerden mutlaka duyardık ama sen genede bi baq...
-
hoja nickine baksana
HacKeR_tr
sen byük bi hackersin halledersin aya adam gibi nickler kullkanın yada bu işerle ugraşmayın millet sorsa bişey size mail hacklersiniz site kapatırsınızal trojanmı arıyon www.turkojan.com kullanmayı bilmesin şimdi sen ama yok yok büyük hackersin bilirsin ama hani olursa bişeyini unutrsdun orda kullanımıda var ordan bakarsın
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------hoja nickine baksana
HacKeR_tr
sen byük bi hackersin halledersin aya adam gibi nickler kullkanın yada bu işerle ugraşmayın millet sorsa bişey size mail hacklersiniz site kapatırsınızal trojanmı arıyon www.turkojan.com kullanmayı bilmesin şimdi sen ama yok yok büyük hackersin bilirsin ama hani olursa bişeyini unutrsdun orda kullanımıda var ordan bakarsın
-----------------------------
Aferem Mc -
kardes nickin hacker yazmışsın trojan arıyon ne ayak:D:D
-
varmayın üstüne hacker dediğin nedir ki msn heykler troyan kullanır
ha belki proagentin yeni sürümleri vardır onlara bak
-
hoca konuyu açmadan önce forumda yakın zamanda açılmış konulara bi baksaydın başına gelcekleri bilirdin. senin gibi 1-2 kişi daha çıkmıştı da akıbet hep aynı :D selametle..
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=37044 bu yuce heykır arkadasımız burada msn dondurucu arıyomus : ))
-
şş ayıp oluyo ama heykır abimize karşı :S:S:S