Tropico 5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

hocam tropico 4te 1 adet ada mevcuttu galiba bunda da öyle mi ? yoksa farklı farklı yerler seçebiliyor musun ? Birde 4'te çok kısaydı oyun bunda uzatmışlarmı acaba ?

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı

hocam tropico 4te 1 adet ada mevcuttu galiba bunda da öyle mi ? yoksa farklı farklı yerler seçebiliyor musun ? Birde 4'te çok kısaydı oyun bunda uzatmışlarmı acaba ?

Hocam sen "campaign" oynamışsın galiba ondan kısa sürmüş ve 1 harita oynatmış oyun sana. 4 te birçok harita vardı bunda da 10a yakın harita var.

Kısa oynamamak için new game dedikten sonra "sandbox" seçersen istediğin haritayı istediğin sürede oynarsın hocam mesela sandbox dedikten sonra birsürü seçenek gelecek oradan başlangıç nüfusunu, başlangıç bütçesini, başlangıç çağını falan seçebiliyorsun. 

Hedef koymak istiyorsan mesela uzay üssü inşa ettiğim zaman oyun bitsin, nükleer programı tamamlarsam oyun bitsin gibi seçenekler var onları kapalıya getirirsen oyun hiç bitmez haritanın üzerinde adım atacak yer kalmayana kadar oynarsın :D

Çok saçma oyunlara Türkçe yama yapılıp şu oyuna doğru dürüst bir Türkçe yama yapılmadı ona yanarım...

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

firedrive atın da biz de çekek yahu :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Incanus
    Incanus's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

çekipte buraya atarsan oynaruk

+

Selam ver, alacaklı çık.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Ne kadar ingilizce gerektiriyor?

civilization oynayabilecek kadar bir ing yeterli olur mu?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

fire drive cloud yandexe atabilecek var mı?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

torrent linkini verseniz de indirsek :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

http://kickass.to/tropico-5-steam-special-edition-v-1-01-2014-multi6-pc-steam-rip-by-r-g-origins-t9142115.html#main

konunun ilk mesajında var da ben torrentten çekemiyorum o yüzden yandex cloud firedrive lazım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

http://kickass.to/tropico-5-steam-special-edition-v-1-01-2014-multi6-pc-steam-rip-by-r-g-origins-t9142115.html#main

konunun ilk mesajında var da ben torrentten çekemiyorum o yüzden yandex cloud firedrive lazım

sağolasın usta

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı

torrent linkini verseniz de indirsek :S

Videoların altında link var hocam görünür yere koymalıydım, benim hatam kusura bakma.

Bu oyunun hile kodları düşmedi dimi daha ? Ben bulamadım hilesiz oynamak canımı sıkıyor oyunda hile olmalı :D

Edit: trainer buldum +1 sadece money ama money herşeydir zaten :D

https://yadi.sk/d/YePQ0KpbRWURN

*Colonial era çağında çalışır.

*Önce oyun sonra trainer yönetici olarak çalıştırılır, oyun duraklatılıp menüdeyken hotkeyler kullanılır.

DadasAdam tarafından 28/May/14 16:12 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 6005 Toplam Mesaj: 48