Tropico 5
-
hocam tropico 4te 1 adet ada mevcuttu galiba bunda da öyle mi ? yoksa farklı farklı yerler seçebiliyor musun ? Birde 4'te çok kısaydı oyun bunda uzatmışlarmı acaba ?
-
SpectatorX bunu yazdı
hocam tropico 4te 1 adet ada mevcuttu galiba bunda da öyle mi ? yoksa farklı farklı yerler seçebiliyor musun ? Birde 4'te çok kısaydı oyun bunda uzatmışlarmı acaba ?
Hocam sen "campaign" oynamışsın galiba ondan kısa sürmüş ve 1 harita oynatmış oyun sana. 4 te birçok harita vardı bunda da 10a yakın harita var.
Kısa oynamamak için new game dedikten sonra "sandbox" seçersen istediğin haritayı istediğin sürede oynarsın hocam mesela sandbox dedikten sonra birsürü seçenek gelecek oradan başlangıç nüfusunu, başlangıç bütçesini, başlangıç çağını falan seçebiliyorsun.
Hedef koymak istiyorsan mesela uzay üssü inşa ettiğim zaman oyun bitsin, nükleer programı tamamlarsam oyun bitsin gibi seçenekler var onları kapalıya getirirsen oyun hiç bitmez haritanın üzerinde adım atacak yer kalmayana kadar oynarsın :D
Çok saçma oyunlara Türkçe yama yapılıp şu oyuna doğru dürüst bir Türkçe yama yapılmadı ona yanarım...
-
firedrive atın da biz de çekek yahu :D
-
Ka1nsha bunu yazdı
çekipte buraya atarsan oynaruk
+
-
Ne kadar ingilizce gerektiriyor?
civilization oynayabilecek kadar bir ing yeterli olur mu?
-
fire drive cloud yandexe atabilecek var mı?
-
torrent linkini verseniz de indirsek :S
-
konunun ilk mesajında var da ben torrentten çekemiyorum o yüzden yandex cloud firedrive lazım
-
rapidhacker550 bunu yazdı
konunun ilk mesajında var da ben torrentten çekemiyorum o yüzden yandex cloud firedrive lazım
sağolasın usta
-
SpectatorX bunu yazdı
torrent linkini verseniz de indirsek :S
Videoların altında link var hocam görünür yere koymalıydım, benim hatam kusura bakma.
Bu oyunun hile kodları düşmedi dimi daha ? Ben bulamadım hilesiz oynamak canımı sıkıyor oyunda hile olmalı :D
Edit: trainer buldum +1 sadece money ama money herşeydir zaten :D
https://yadi.sk/d/YePQ0KpbRWURN
*Colonial era çağında çalışır.
*Önce oyun sonra trainer yönetici olarak çalıştırılır, oyun duraklatılıp menüdeyken hotkeyler kullanılır.
DadasAdam tarafından 28/May/14 16:12 tarihinde düzenlenmiştir