TRT Arapça Yayın Hayatına Başladı
-
Cahil cühela takımı, kafasını kullanamayan arapları sömürmek bizim de hakkımız değil mi? Amerika nerelerden geldi arapları sömürüyor. Televizyon en etkili silahtır. Bakmayın bir Trt Arapdan zarar gelmez. Ama getirisi çok olacak. Türkiye en güçlü ve etkin müslüman devlet olarak bunları istese yönlendirebilir. Ama öncelikle arap düşmanlığı bir yana arapları sömürmeyi temel ilke haline getirmeliyiz. Kimse dost olalım demiyor. Fakat açtığımız dandik bir televizyon iyi kullanılırsa Türkiye'ye büyük faydaları olabilir. Türksat uydusu Afrika ve tüm Arap ülkelerini zaten kapsamakta. Bu açıdan bir sıkıntı yok. Trt'nin gideri çok az olacaktır. İyi bir gelişme bence.
-
neden garipsediğinizi anlamış değilim. ufkumuz geniş olmalı.
ingilizin resmi yayın kuruluşu bi çok dilde yayın yapıyo. hatta bi ara türkçe yayını kaldırmışlardıda bu durum bize karşı tavır olarak algılanmıştı.
@Dj_Lethal hocam cem yılmazın "-benim bizzat uzaylıyla sevişmiş arkadaşım var-" repliğini hatırlattın bana :D
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
flybatwin bunu yazdı:
Biz türkçeyi zor konuşuyoruz, bunlar arapça tv açıyor. Hadi kürtçe tv yi anladık da arpaça tv neyin nesi. başbakanın ilerideki şeriat devleti kurmanın ilk atılımları galiba bunlar.
-----------------------------yaw her şeyide şeriata bağlayıp vatan elden gidiyor propogandası yapıyorsunuz ya pes doğrusu yemin ederim pes!!
-----------------------------Kanalın açılmasını doğru bulmuyorum ama Free_Mans arkadaşıma da katılıyorum
-
:)) Format nedeniyle henüz Photoshop'um yok. Paintten de bu kadar oluyo :)
Edit: Açılışını da Zibel yapar heralde
-
bende bu konuya karşı değilim güzelde birşey çünkü türkiye geçmişten bu yana birçok toplumu bünyesinde barındırmış bir ülke kürtçeye karşı değilim demek isterdim fakat çok farklı yerlere çekilen bir olay kürtçe ondan dolayi kürtçe konusunda sessizliğimi koruyorum
isterim ki laz'ca yayını çıksın çerkez lerin dlindede yayın yapsın
-
Gzx bunu yazdı:
bende bu konuya karşı değilim güzelde birşey çünkü türkiye geçmişten bu yana birçok toplumu bünyesinde barındırmış bir ülke kürtçeye karşı değilim demek isterdim fakat çok farklı yerlere çekilen bir olay kürtçe ondan dolayi kürtçe konusunda sessizliğimi koruyorum
isterim ki laz'ca yayını çıksın çerkez lerin dlindede yayın yapsın
-----------------------------Hocam çerkez dili birçok dilde akademi dili olarak verilmeye başlandı zaten
-
Bu Türkiye'nin diğer uluslar üstündeki etkisini ve gücünü gösterir. Aksini nasıl düşünürsünüz ya ne adamlarsınız.
-
O değil de şu zorla kesilen trt payları içime oturuyor! Ne gerek var devlet televizyonuna, bu kadar memura bakmak zorunda mıyız? 50 sene gerisinden gelmeye gerek yok komünist miyiz bu kadar işe yaramazı boşuna doyuralım rızkımızı saçma sapan programların yapılması için başkasına dağıtalım... En güzeli TRT'yi özelleştirelim cebimizden bunlara beş kuruş para çıkmasın, bu saatten sonra halktan zorla para kesip bir elit bir memur kesimin cebine aktarmak insafsızlıktır vicdansızlıktır. Zaten seyredilecek bir tarafı da yok bütün yayınlar berbat.
-
aq bi arnavutça tv yapmadılar gitti osmanlıyı anlata anlata dilimde tüy bitti devlet eliyle dinlesinler daha hayırlı olur ...
bu arada neden bu kadar kastığınızı anlamıyorum türkiyenin uluslararası statü kazandığını gösterir bu.
ben kalkıpta suriyenin ırakın veyahut karadağın yaptığı türk tvyi izlemem ama amerikanın ingilterenin veya japonya yaptığı türk tv yi izlerim çünkü onlar uluslararası oyuncu... Türkiye ye hayırlı uğurlu olsun Arap Dünyasınında Osmanlı ve Türkler hakkındaki düşüncelerini temizlemekte faydalı olması temennisiyle tekrardan hayırlı uğurlu olsun ...
-
IRET bunu yazdı:
O değil de şu zorla kesilen trt payları içime oturuyor! Ne gerek var devlet televizyonuna, bu kadar memura bakmak zorunda mıyız? 50 sene gerisinden gelmeye gerek yok komünist miyiz bu kadar işe yaramazı boşuna doyuralım rızkımızı saçma sapan programların yapılması için başkasına dağıtalım... En güzeli TRT'yi özelleştirelim cebimizden bunlara beş kuruş para çıkmasın, bu saatten sonra halktan zorla para kesip bir elit bir memur kesimin cebine aktarmak insafsızlıktır vicdansızlıktır. Zaten seyredilecek bir tarafı da yok bütün yayınlar berbat.
-----------------------------Paşa süpersin bu kadar güzel anlatılabilirdi tebrik ediyorum. Bir otobüse 5 ortak hesabı