Trt Nin Yaptığı...
-
Üslüp sertliğinden dolayı silindi konu yeniden açmam söylendi daha sakin bi şekilde yazayımm...
Bugün cumhurbaşkanlığı bisiklet turunu izliyorum son 8 km süper bi çekişme var ben bile heyecanlandım merakla izliyorum tahminler yürütüyorum kendi kendime önde 2 türk sporcusu var derken pat diye trt yayını kesti gidip baş bakanın bilmem ne cemiyetinde yaptıgı konuşmayı girdi ben tabi sinirden çıldırdım böyle bi saçmalık olabilirmi ???????? direk rtüğe bi kınama yazdım başka yapabileceğim ne var arkadaşlar böyle bi saçmalık olurmu ? fırsatçılık değilmi bu biliyolar kaç kişi izliyo gidip başbakanın konuşmasını koymanın anlamı nedir şikayet harici ne yapıla bilir önerilerinizi bekliyorum karşı görüşteki arkadaşlar tartışma amacında değilim sinirliyim küfür etmek istemiyorum teşekkür ederimm...
Edit: tartışmayalım öneri istiyorum...
Edit2: abi trt türkteydi bu 50 tane trt kanalı var gidip oradaki yayını birde trt 2 dekini kesip girdiler şu an çok izlendiğini bildikleri iki kanal birinde meclis vardı diğerinde yarış ikiside şu an en hit alan yani fırsatçılık değilde ne bu yav ....
-
Rtük'e yazsan ne olacak ? kimi kime şikayet ediyorsun hocam :D
-
trt ye ulaşıp söylesen mesela ben bu yaptığınızdan üzüntü duydum filan direk sert çıkma dikkate alırlar bence
-
sokoban bunu yazdı
sende haklısın ama bariz başbakanın propaganda kanalı olmuş trt yahu böyle bişey görmedim ben...
-
trt'nin spor kanalı var zaten trt1'de onu göstermesi saçma
-
ben TRT nin sadece kendi binasinda izlendigini dusunuyordum, hala TRT izleyen kaldi mi?
-
sunyy2003 bunu yazdı
trt ye ulaşıp söylesen mesela ben bu yaptığınızdan üzüntü duydum filan direk sert çıkma dikkate alırlar bence
hocam yarış kaçtı ya bi anlamı yok artık ki bi kişiylede olurmu bilmiyorum ama hala sinirden duramıyorum kim kazandı merak içindeyim başka yerdende öğrenemiyorum hayır anlamadıgım ulan 50 tane trt kanalı var niye orada yanını kesiyosunuz daha fazla kitleye ulaşmak için tabiki fırsatçılık değilde nedir bu yav....
-
sokoban bunu yazdı
bimer e yaz hoca hahaha :D
-
WH0 bunu yazdı
ben TRT nin sadece kendi binasinda izlendigini dusunuyordum, hala TRT izleyen kaldi mi?
Lan bende izlediğimden değil yarışı izliyodum yoksa ne yapayım trt yi bide trt türk trt1 değil.
-
hocam sen yarışı o kadar gösterdiklerine gene şükret :D
-
nie şaşırıon la
şikayetini tayyip radyo televizyon üst kuruluna yap :)
vay amk trt spor yayını mı kesti bu top kafa için?
eurosporttan fln baksaydın hoca...