Tshirt - 2008 | Kayıt Yaptırıp Ücretini Ödemeyenler
-
bende gecen sene almıştım bu sene geciktim kayıt için yatırmayan olursa ve uygun bedende ise bende alırım. yetkililere duyurulur :|
-
Hocam 4 tane siparis werdim bunun parasını ancak p.tesi ödeyebilicem.. p.tesi kesin elinde olacaktır hocam..
-
yaşasın benim de olacak ama nasıl bişey olacak görmedim ne zamandan beri giremiyorum.. link atacak arkadaşlar varmı ?
-
hoca bidahaki seneye zaman ver müridler parayı yatırsın kaç kişi yatırdıysa o kadar bastır başını ağrıtma :|
-
arkadaşlar başka yerlerde nasıl bilmiyorum ama bizim burda(mardin ) ptt şubeleri saat 12:30 a kadar açık! o zamanda yatırabilirsiniz.
-
ben pazartesi ..
-
geçen senede aldım bu senede alıyorum paramı da çarşamba günü yatıdrım ilgili pmde geldi kafam rahat cebitte görüşürüz daha ne isterim =)
-
Seneye o zaman daha organize yapilir.
Tasarimlar hazirlanir, secilir.
Para yatirilir ve ondan sonra basima gecilir.
Belki senin icin biraz daha ugrastirici olacaktir, önce bankayi kontrol edip, ondan sonra adamin siparis ettigi Tshirtdeki verileri kontrol etmen.Ama böyle zararin olma ihtimali yüksek, diger yönlü kardasin.
Yada siparisler verilir, para yatirilir, ondan sonra dikis ve baskiya gecilir.
-
Mesaj : Bu Bir Otomatik Mesajdir. Yatirdiginiz TShirt Ucreti hesabimizda Gorunmustur. Dagitim Gelecek Hafta ici Baslayacaktir Forumdan Takip Edebilirsiniz... ödemişim keşke herkes benim gibi olsa bea
-
abim kusura bakma valla pazartesi günü yatırıcam..kendi işlerimden onada vakit bulamadım :)