Tshirt - 2008 | Tahribat.Com Tshirt - 2008 Tasarımı
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------Şahsen bu tasarımlardan pek beğendiğim yok. Bu aralar t-shirt tasarımlarıyla uğraşıyorum bikaç örnek atiim Şu anlık bunlar çıktı daha farklı tasarımlar da çıkabilir ;
gibi...
-----------------------------abow bunlar cok sexy cikmis .. :)
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------Çakma derken ?
daha önce designer diye bi abimiz vardı.. çok iyi designerdı.. senin nickde desiqner olunca ondan demiş kaan.. art bir durum yok hocam..
Tamam Zaten Sorun yoq ben her zaman Desiqner Nickini kullanıyorumda Çakma diyince bir hata yaptım sandım :=) -
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------Şahsen bu tasarımlardan pek beğendiğim yok. Bu aralar t-shirt tasarımlarıyla uğraşıyorum bikaç örnek atiim Şu anlık bunlar çıktı daha farklı tasarımlar da çıkabilir ;
gibi...
-----------------------------abow bunlar cok sexy cikmis .. :)
-----------------------------Bir iş yapıyorsanız ciddi yapın ! Burda siteye tişört basmayı düşünüyoruz rock tişörtü değil !
-
Beğenen yönetici yorumunu yapar beğenmez ise siler. Saçma sapan post atmak & gereksiz yorum yapmak yassak denilmedi mi bu başlık altında ? Alıntını yapıp tartışacak durumum yok bu konu içinde...
-
-
hitbaytar bunu yazdı:
-----------------------------üzülme de , çok kötü yaw :S
-- Tişörtler küfürteam avatar sitesinde yarın/salı günü basılcak diye yazıyor ama ilk mesajda ne olduğu belli olmadı tasarımın.
Belli olduktan sonra sipariş vermek istiyorum olabilü mü? ne zaman belirlenecek?
-
Katılıyorum.
Bende tasarımı bekliyorum hala. Çünkü bende tasarıma göre alacam. Tasarımda umarım ingilizce yazılar bulunmaz.
-
evet yaw haftalardır beklioz ne zamaaan açıklanacak şu tasarım ona göre alalım :)
-
İyi ya benimle aynı görüşte olanlar da varmış :)
-
Tasarım kesinleştimi acaba?