folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttelekom Görevlisine Sormak İstediğiniz Sorular?

Ttelekom Görevlisine Sormak İstediğiniz Sorular?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Anası güzel miymiş sorsana :D
    Güzelse bana al da gel :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek
    N   en pahali int. bizde ve en yawa$ ...
    E   kotayi biz cikarttik, bu kadar az, hep kota qeçilior, vs..
    D   kesintisiz diyip sürekli kesiliyor
    E   hisselerini sattilar
    N   herkez sizden $ikayetci

vs vs...   

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Neden sürekli vaat ettikleri hızın 3 te 1 ini kullanabiliyoruz (burda bık bık edecektir benim yerime bi siktir çeksene be hacı ? ) Bide fiber optik kablolarını piranalardan, çamaşır askısı olarak kullanan teyzelerden koruma yöntemini bulabilmişlermi ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    sor bakim beni ne zaman sınırsıza geçircekler :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    sor ki ona, 4 gb limit ona yetiyormuymuş, nete girmeden modem açıkken bile 4 gb kendi kendine doluyo de. de ki ona memnun değiliz de ve de deki ona limitli kullandığımız halde niye 50 ytl veriyoz niye her ay 3 gb fazladan geçiriyolar de, de ki ona internet özgürlük değilmidir de eeee limitli internette özgürlük diye birşey varmı diye sorsana be hacııııı. :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

şunu farkettim hocalar;

sınırlıda iken hız çok iyi 50 mb 10-15 dk indirebilirken

sınırsızda 50 mb 30 dk kada indiriliyor. sınırsızın hızını bilerek yavaş yapmışlar indirme olmasın diye.

sınırlıda hız çok olsun ki millet indirsin kotayı geçsin hesabı. bu adaletsizlik neden var ? 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

şunu farkettim hocalar;

sınırlıda iken hız çok iyi 50 mb 10-15 dk indirebilirken

sınırsızda 50 mb 30 dk kada indiriliyor. sınırsızın hızını bilerek yavaş yapmışlar indirme olmasın diye.

sınırlıda hız çok olsun ki millet indirsin kotayı geçsin hesabı. bu adaletsizlik neden var ? 

yaaww işkembeden atma mayrip :) sen sunucuya ne kadar uzaksan bağlantı gücün öyle değişir :)

heee bi de en önemli soru biz de bağlantı neden düşük :)

hemen bu sorunun cevabını veriyim : günümüzdeki altyapıyı telekoma zamanında alınan işçiler hiç bi bilgisi olmayan kişilermiş :) vee gelişi güzel kablolaları döşemişler çünkü zamanında dial up wardı :) vee güzelce kar elde etmiş telekom zamanında bunu kendileri de kabul ediyo :) işte o altyapıyı değiştirmek baya bi bütçe istiyo ve zamanla değişiri ancak :)öyle hhaa hemen 100 mb çaksınlar gibi bi durum yok herşey eski yönetimlerin suçu :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    tamam öyle olsun :))) durmadan modemin fişini tak olayı yok bunada şükür:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Ne istionuz telekom görevli garibanlarından. Soruyu yöneltmek istediğiniz kişiyi doğru seçin. Sorularınızı direk ankaraya gönderirseniz daha yararlı olur bence.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    sor bakalım ben orda mıyım. bi baksın. :)

copy
Toplam Hit: 5886 Toplam Mesaj: 39