Ttelekom Görevlisine Sormak İstediğiniz Sorular?
-
Anası güzel miymiş sorsana :D
Güzelse bana al da gel :D -
N en pahali int. bizde ve en yawa$ ...
E kotayi biz cikarttik, bu kadar az, hep kota qeçilior, vs..
D kesintisiz diyip sürekli kesiliyor
E hisselerini sattilar
N herkez sizden $ikayetci
vs vs... -
Neden sürekli vaat ettikleri hızın 3 te 1 ini kullanabiliyoruz (burda bık bık edecektir benim yerime bi siktir çeksene be hacı ? ) Bide fiber optik kablolarını piranalardan, çamaşır askısı olarak kullanan teyzelerden koruma yöntemini bulabilmişlermi ?
-
sor bakim beni ne zaman sınırsıza geçircekler :)
-
sor ki ona, 4 gb limit ona yetiyormuymuş, nete girmeden modem açıkken bile 4 gb kendi kendine doluyo de. de ki ona memnun değiliz de ve de deki ona limitli kullandığımız halde niye 50 ytl veriyoz niye her ay 3 gb fazladan geçiriyolar de, de ki ona internet özgürlük değilmidir de eeee limitli internette özgürlük diye birşey varmı diye sorsana be hacııııı. :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------şunu farkettim hocalar;
sınırlıda iken hız çok iyi 50 mb 10-15 dk indirebilirken
sınırsızda 50 mb 30 dk kada indiriliyor. sınırsızın hızını bilerek yavaş yapmışlar indirme olmasın diye.
sınırlıda hız çok olsun ki millet indirsin kotayı geçsin hesabı. bu adaletsizlik neden var ?
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------şunu farkettim hocalar;
sınırlıda iken hız çok iyi 50 mb 10-15 dk indirebilirken
sınırsızda 50 mb 30 dk kada indiriliyor. sınırsızın hızını bilerek yavaş yapmışlar indirme olmasın diye.
sınırlıda hız çok olsun ki millet indirsin kotayı geçsin hesabı. bu adaletsizlik neden var ?
yaaww işkembeden atma mayrip :) sen sunucuya ne kadar uzaksan bağlantı gücün öyle değişir :)heee bi de en önemli soru biz de bağlantı neden düşük :)
hemen bu sorunun cevabını veriyim : günümüzdeki altyapıyı telekoma zamanında alınan işçiler hiç bi bilgisi olmayan kişilermiş :) vee gelişi güzel kablolaları döşemişler çünkü zamanında dial up wardı :) vee güzelce kar elde etmiş telekom zamanında bunu kendileri de kabul ediyo :) işte o altyapıyı değiştirmek baya bi bütçe istiyo ve zamanla değişiri ancak :)öyle hhaa hemen 100 mb çaksınlar gibi bi durum yok herşey eski yönetimlerin suçu :)
-
tamam öyle olsun :))) durmadan modemin fişini tak olayı yok bunada şükür:)
-
Ne istionuz telekom görevli garibanlarından. Soruyu yöneltmek istediğiniz kişiyi doğru seçin. Sorularınızı direk ankaraya gönderirseniz daha yararlı olur bence.
-
sor bakalım ben orda mıyım. bi baksın. :)