TTNET
-
Biraz önce ttneti aradım. Konusmam aynen söle gecti
-Merhaba ben ömer nasıl yardımcı olabilirim.
*Meraba bişey öğrenmek istiyorum. İmterneti ilk aldığımda hızım 700kb'dı kotayı aştım ve 512 ye düştü. Ardından kota 0 landıktan sonra bidaha bu hıza erişemedim sebebini öğrenebilirmiyim.
- x x x tarihinde modeminizin sinyal alma problemi varmış be bununla ilgili bir arıza kaydı oluşturulmuş.
* evet ?
- Bu arıza kaydında arızanın sebebi santral ile evinizin mesafesinin çok uzak olmasıymış.
* eee?
-Arızanın hallolması için hızınız 1mb e düşürülmüş.
*Ozaman niye 8mb netlimitsiz parası ödüyorum. Hemen düzeltin şunu.
-Onu buludunuğunuz şehirdeki telekom a başvurarak düzeltebilirsiniz.
Bune saçmalıktır yahu ?
-
Üstad kusura bakma ttnet seni keklemiş inşalah fazlasını geri alırsın.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------Üstad kusura bakma ttnet seni keklemiş inşalah fazlasını geri alırsın.
-----------------------------
Hoca int aldıktan sonra bi ara internet gidip geliyodu. Ttnet i aradım düzelttilerdi sonra hızım 1mb üstüne cıkmadı söylediğinde bi yalan yok.Suan farketdiorm amk. Suan telekomu arıyom açmıyolar yarın gelsin iyi bi fırça atıcam. -
imzamı oku, ardından avatar altındaki yazıyı oku.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
imzamı oku, ardından avatar altındaki yazıyı oku.
-----------------------------sana söylemesi ayıp girmiş çıkıyor hocam :| konuşmiim fazla banada nazar değecek söylemesi ayıp şimdiden bnm 80 gb :|
-
aynısını bana yapdı 8mbit yapdırdım 2 aylık fatıra aldı piçler hızda 1mbitti aradım desdeklemiyor dedi 1mbite geçdim :S bide 1mbitle kotayı aşmışım güya :D sınırsız yarıya düşürdüler 8mbitdeki gibi
-
daha önce kaldırıyomuş sinyal alma probleminden sonra kaldırmadıgını anlamışlar düşürmüşler hızı :):) benım hız 8 bit sözde eve gelen 4096 yı geçmiyo yağmur yağdıgı zaman 6 bite kadar çıkıyo :):):):):)
-
Ben bu sorunu 3 ay yaşadım.
Şimdi Emirreis'in yardımları ile internetim eskisi gibi olmasa biraz daha hızlı.
-
kurumda sozde 4096 kullanıyoruz. yaklasık 3 aydır vpn sunucumuzdan veri yok denecek kadar az geliyor. kilitleniyor surekli. aramıstım zamanında sizin agdan kaynaklı dediler. localde 15mbps ile dosya kopyalıyorum neyin locali dedim? hala cozum yok...
gaza geldim simdi arayacagım.
-
hocam aynısı banada olmuştu arzanızın düzeltilmesi için düşürüldü demişti hattınızdan kaynaklanıyor dedi bende daha önce böle birşey yoktu şimdimi oldu dedim oda tekrar yükseltelim ama sorun yaşayabilirsiniz dedi bende tabi yükseltin önemli değil dedim yükselttiler sorunda çıkmadı henüz
-
ben biriadsl kullanıyorum bnmde hızımı 5 mbps e sabitlemişlerdei aradım müşteri hizmetlerini 20 30 dk konuştum artmasını istiyorum dedim bi baktım 7999 işte herşey adamların elindede güzel konuşacaksın ama ttnet sokmaya meraklı olunca napıcan elden gelen herşey boş.