folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ttnet 39.90 Tl Sadece 3 Şehir

Ttnet 39.90 Tl Sadece 3 Şehir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    dün forum avm ye gittim kaç gündür int arıordum hepsi 60-70-80 küsür lira ev telefonu kullanmadığım için buna uygun yalın adsl sordum superonline 64 tl dedi. forum ttnet şubesine girdim int sordum mersin için özel kampanyamız var dediler iyice sordum. 39.90 tl ye 8mb sınırsız internet+tivibu+ev telefonu burda önemli olan ev telefonu vergisi 14-16 tl bişe o alınmıor. şimdi ilk ay 55 civarı gelecekmiş daha sonraları 41.5 gelecek dedi 12 ay taahhüt verdim bilginiz olsun bence iyi bir kampanya burda süperonline çok abone yaptığı için böyle bir şey yapıldığını düşünüyorum aklınızda bulunsun yaptırın derim. kampanya adana mersin birde bi ilde daha geçerli antep olabilir tam bilmiyorum..

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

benide aradılar müş hizmetlerinden yüzlerine kapattım , ttnet bu ne kampanyasından hayır gelir ne de kendinden

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ankaranın anasını ağlattı superonline..

her yeri eşip fiber miber döşediler. bende smile geçicektim başvurmuştum onu iptal ettim superonline gelmesini bekliyorum.

dün benide aradılar yok fiyatlar artıcak edicek falandır filandır dedim gerek yok şurda 1-2 ay sonra geçicem tekrar 2 sene size bağlanamam dedim kapattım.

baristbt tarafından 22/Eki/12 16:25 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

az önce bir eleman geldi Türktelekomdan geliyorum internet kullanıyormusunuz falan filan sınırsız 24mgb 39 tl oldu hemen arayın filan dedi müşterim vardı tamam  ararım filan dedim yolladım.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    walla ben çok uygun int kullandm 15 tl snırsz :) 8 mb şimdi 64- 76 tl gibi para vermk zoruma gittik int bedava olsun arkadaş
    ama dediğim gibi bu kampanya iyi ve taahhüt 12 ay.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

ankaranın anasını ağlattı superonline..

her yeri eşip fiber miber döşediler. bende smile geçicektim başvurmuştum onu iptal ettim superonline gelmesini bekliyorum.

dün benide aradılar yok fiyatlar artıcak edicek falandır filandır dedim gerek yok şurda 1-2 ay sonra geçicem tekrar 2 sene size bağlanamam dedim kapattım.

Superonlinea gectiginde eski tarifeden taahhut borclarini fln oduyorlar diye biliyorum

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Superonline baya başımı ağrıttı şu kota olayında ama su 1megabitten 3 megabite çıkardılar ya en düşük hızı o iyi oldu tavsiye ederim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sanırım kampanya adana mersin kayseride geçerli bende kayserideyim süper bir kampanya binada fiber var 20 megabit sınırsız internet+recevierli tivibu direk tv ye bağlanan-sabit ev telefonu ücreti + huawei hg655d kablosuz vdsl modem hediye toplamda 42 tl yapıyor 12 tahattüd veriyorsun bitince illaki yeni bir kampanya sunacaklardır sunmazlarsada kapatırız :) kaçırmayın derim ;)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bence kaçırın gitsin :)))

Ucuz etin yahnisi kara olur. Kendi gözlerimle görmesem inanmam. Telekom binasının içindeki o bizim hattımızın bağlı olduğu kutu dedikleri cihazlar var. Resmen bi kablo cehennemi ve tozdan kirden b.k götürüyo hepsini. Bazılarını yenilemişlerdi cillop gibiydi. İşte ben o b.k içindeki cihazlardan birinden hat aldığım için tam 8 gün anamı ağlattılar internetsiz kaldım. En sonunda Ankaradan bi daire müdür yardımcısı açtı telefonu ağızlarına sıçtı hepsinin de bağlı olduğum kutuyu değiştirdilerdi. Ttnet hakkında olumlu bişey düşünemediğim için diyorum ki mutlaka o eski püskü artık vadesini doldurmuş portlardan vericeklerdir hergeleler.

20 liraya verseler güvenip te almam bi puştluk vardır illa ki...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iyide abicim kayserinin veya mersinin her yerindemi böyle? bizim binadaki kutu yeni ve gayet güzel sorunsuz çalışıyor donanımaberde filanda araştırdım herkes 20 megabit alabildiğini söyliyor rahatlıkla ;)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

ttnetın allah belasını versın kampanya fılan hıkaye baslıga bakarak yorum yaptım o derece emınım 

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
Toplam Hit: 3942 Toplam Mesaj: 22