Ttnet 8 Mbs Kullananlar Bi Baksın :/
-
Hocalar şu 8 mbs kampanyasında 512 kbs ye inmeden önce yavaş yavaş mı iniyo? yani ilk başta 8 mbs, sonra 7 mbs, sonra 6mbs... böyle böyle mi azalıyor? yoksa bir anda 512 ye mi düşüyor?
kullananlar memnun mu? yarın ondan almayı düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum. -
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar şu 8 mbs kampanyasında 512 kbs ye inmeden önce yavaş yavaş mı iniyo? yani ilk başta 8 mbs, sonra 7 mbs, sonra 6mbs... böyle böyle mi azalıyor? yoksa bir anda 512 ye mi düşüyor?
kullananlar memnun mu? yarın ondan almayı düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum.
-----------------------------15 GB ı geçince sanırım ttnet görevlileri görünce düşürüyorlar direkt 512 e
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------15 GB ı geçince sanırım ttnet görevlileri görünce düşürüyorlar direkt 512 e
görevliler mi takip ediyor bunu?
-
ben bunun için para veriyorum fakat kullanamıyorum zira 1 mbiti yeni yeni bulmuş biriyim.
bulunduğun yere göre hızın değişiyor yani tamamen bulunduğun yerdeki fiberoptik kobloların 8mbt i kaldırır nitelikte olması lazım.
eğer kaldırabilecek kalitedeyse,15 gb 'tan sonra 512kbps e düşer..yani 15 gb a kadar 8mbit.
-
1 mbit sınırsızdım ; 8 mbite geçtim ama inanın hiç rahat edemedim bağlantı kasıyodu baya bi, kota derdide ayrı tabi 1 ay kullanamadım tekrar 2 gün önce 1 mbit limitsize döndüm günlüm rapidden 5 gb dosya çekiyorum =) özgürüm özgürsün özgür )(
-
ben 512ye düştüğünü görmedim hiç
modem resetlenmeyince düşmüyo sanırım
-
god bunu yazdı:
-----------------------------ben 512ye düştüğünü görmedim hiç
hocam peki kotan 15gb yi aşmışmıydı?
-
ben 2 ay kullandım ilk baglattıgım ay ilk hafta 50 gb dl yaptım modeme reset attım ve bağlantı hızım 512kb oldu geri kalan ayı öle tamamladım sonraki ay 1mbit geçtim ancak 1 ay sonra aktif oldu 8mbite geçmemeni öneririm4mb bağlat sınırsız daha iyi
-
karaconda bunu yazdı:
god bunu yazdı:
-----------------------------ben 512ye düştüğünü görmedim hiç
hocam peki kotan 15gb yi aşmışmıydı?
-----------------------------ayın daha 3. gününde aşıyom 15 gb
-
Allura bunu yazdı:
ben 2 ay kullandım ilk baglattıgım ay ilk hafta 50 gb dl yaptım modeme reset attım ve bağlantı hızım 512kb oldu geri kalan ayı öle tamamladım sonraki ay 1mbit geçtim ancak 1 ay sonra aktif oldu 8mbite geçmemeni öneririm4mb bağlat sınırsız daha iyi
hocam ben de öyle düşünüyorum fakat fiyat olarak daha ucuz.
-
orbitle indirirken 800 kb/s den aşşa inmiyor bende, ama şu aralar net çok kopuyo ne işse artık :W