Ttnet Artık 3 Saat De 1 İp Mi Değiştiriyor ?
-
Sabah dosya indirmeden önce modeme reset atayım dedim .
Kira sağlanan : 9.30Kira bitişi : 12.30
Gösteriyordu.Şimdi baktım
Eğer böyle olursa download yaparken sıkıntı yaşarız. Siz de baksanıza aynı mı ? -
İnt gidip gelmiştir farkına varmamışsındır. İndirmede kaldığı yerden devam etmiştir
-
hocam o kira dediği senin modemde rezerve ettiğin yerel ip adresinin(şu şekilde görünen satır - IPv4 Adresi....: 192.168.1.2) kirası. modem ayarlarından değiştirebilirsin, kırayı kalıcı da yapabilirsin. ttnetle alakası yok onun.
-
Eskiden 24 saat de bir değişiyordu. Modemle hiç oynamadım birden bire böyle oldu. Bazen geceleri download yapıp açık bırakıyorum makinayı 3 saat de bir ip değişirse gece pc yi açık bırakmamım bir anlamı yok
-
dışa açılan ip adresini etkilemez hocam bu kira. gönlün rahat olsun. dediğim gibi servis sağlayıcınla ilgisi yok bu durumun. sadece aygıtlara verilen yerel ip adresini kiralar.
amaç da eğer bağlantı kesilmişse, kira süresinin sonunda o yerel ip yi başka aygıta verebilmektir. bağlantı kesilmemişse aynı aygıt aynı yerel ip adresini kullanmaya devam eder.
-
Konsolda saatler yine değişti ama ip değişmedi. Korkucak birşey yokmuşBöyle birşey gerçek de olsaydı eğer download yaparken çok sıkıntı yaşardık.
-
DNS'i niye gizledin la? Modemin IP'si mi o, yoksa güzel bir servis mi kullanıyorsun? :D
-
noname bunu yazdı
DNS'i niye gizledin la? Modemin IP'si mi o, yoksa güzel bir servis mi kullanıyorsun? :D
156.154.70.22 ve 156.154.71.22
-
comodonun dnsleri onlar yaf , macleri gizlerken onlarıda silmişim öyle saklanıcak birşey yok
-
macleri neden gizledin
-
TTNET ile bir alakası yok local IP adresinin :)