folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Aşırı Ping Sorunu (Aradım Söylenenler Şok Edici)

Ttnet Aşırı Ping Sorunu (Aradım Söylenenler Şok Edici)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

paket kayıpların var bu sonuçları Türk Telekom DNS lerindemi alıyorsun 195.175.39.39 - 40
    bunun haricinde DSL altyapısında maalesef oluyor bunlar yapacak bişey yok. Daha geçenler ciddi google erişim problemleri yaşandı google dnslerde..
    kolay çözülmüyor bu sorunlar katlanacaksın özel devrelerde çok büyük kurumsal firmalar bile  bunu sineye çekiyor.

sırıtma la.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Azmin-Zaferi-Ttnet-173640/

coLin tarafından 09/Haz/14 21:30 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

ya sövdüm amk bekleyin işlem yapıyoruz diyo hep aynı bok başkada bişey yapmıyo arıza kaydı açtılar, yarın teknik servis yönlendiricekler amk yinede bi boka yarayacağını sanmam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Aynı sorun bende de var cıldırcam

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

benımkinde ortalama 118 ms yazıyor :O  

telekoma keban barajı girsin.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

benimde ort 72 çıkıyor - doping adsl 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

ya sövdüm amk bekleyin işlem yapıyoruz diyo hep aynı bok başkada bişey yapmıyo arıza kaydı açtılar, yarın teknik servis yönlendiricekler amk yinede bi boka yarayacağını sanmam

Hocam port değiştirme talelibinde bulun. 

Normalde ben bu sorunu yaşamadan önce santral görevlisi adam hep derdi senin hat durumun harika, hatta hat durumu bilgilerimi amdmox nickli müride de söylemiştim o da aynısını demişti. 

Herhalde çalışan birinin bi bok yemesi sonrası beni başka porta atınca bu ping olayı patlak vermişti.

Sözün özü port değiştirme talebi sonrası her şey düzeldi benim.

Mesela 1 ay önce 16 mbit hız paketine geçtim. 1.6 mbit download hızım ile sonuna kadar sömürüyorum hattı mı o derece harika :)

Hatta bilgileri göstereyim anlayanlar onaylasın hat durumum iyi mi kötü mü diye;

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

Normalde ben bu sorunu yaşamadan önce santral görevlisi adam hep derdi senin hat durumun harika, hatta hat durumu bilgilerimi amdmox nickli müride de söylemiştim o da aynısını demişti. 

Herhalde çalışan birinin bi bok yemesi sonrası beni başka porta atınca bu ping olayı patlak vermişti.

Mesela 1 ay önce 16 mbit hız paketine geçtim. 1.6 mbit download hızım ile sonuna kadar sömürüyorum hattı mı o derece harika :)

Hatta bilgileri göstereyim anlayanlar onaylasın hat durumum iyi mi kötü mü diye;

Hocam direk müşteri hizmetlerini arayıp port değişin mi diyoruz ?

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı
    coLin bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

Hocam direk müşteri hizmetlerini arayıp port değişin mi diyoruz ?

Aynen hocam. Bitmek bilmeyen ping sorunlarım adına port değiştirme talebinde bulunmak istiyorum de. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

benim hat zayıflaması yüksek çıkıyor çözümü nedir bunun bende mi port değişikliği isteyim 

Toplam Hit: 11365 Toplam Mesaj: 53