Ttnet Aşırı Ping Sorunu (Aradım Söylenenler Şok Edici)
-
paket kayıpların var bu sonuçları Türk Telekom DNS lerindemi alıyorsun 195.175.39.39 - 40
bunun haricinde DSL altyapısında maalesef oluyor bunlar yapacak bişey yok. Daha geçenler ciddi google erişim problemleri yaşandı google dnslerde..
kolay çözülmüyor bu sorunlar katlanacaksın özel devrelerde çok büyük kurumsal firmalar bile bunu sineye çekiyor. -
http://www.tahribat.com/Forum-Azmin-Zaferi-Ttnet-173640/
-
coLin bunu yazdı
ya sövdüm amk bekleyin işlem yapıyoruz diyo hep aynı bok başkada bişey yapmıyo arıza kaydı açtılar, yarın teknik servis yönlendiricekler amk yinede bi boka yarayacağını sanmam
-
Aynı sorun bende de var cıldırcam
-
benımkinde ortalama 118 ms yazıyor :O
telekoma keban barajı girsin.
-
benimde ort 72 çıkıyor - doping adsl
-
ArduouS bunu yazdıcoLin bunu yazdı
ya sövdüm amk bekleyin işlem yapıyoruz diyo hep aynı bok başkada bişey yapmıyo arıza kaydı açtılar, yarın teknik servis yönlendiricekler amk yinede bi boka yarayacağını sanmam
Hocam port değiştirme talelibinde bulun.
Normalde ben bu sorunu yaşamadan önce santral görevlisi adam hep derdi senin hat durumun harika, hatta hat durumu bilgilerimi amdmox nickli müride de söylemiştim o da aynısını demişti.
Herhalde çalışan birinin bi bok yemesi sonrası beni başka porta atınca bu ping olayı patlak vermişti.
Sözün özü port değiştirme talebi sonrası her şey düzeldi benim.
Mesela 1 ay önce 16 mbit hız paketine geçtim. 1.6 mbit download hızım ile sonuna kadar sömürüyorum hattı mı o derece harika :)
Hatta bilgileri göstereyim anlayanlar onaylasın hat durumum iyi mi kötü mü diye;
-
coLin bunu yazdıArduouS bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Normalde ben bu sorunu yaşamadan önce santral görevlisi adam hep derdi senin hat durumun harika, hatta hat durumu bilgilerimi amdmox nickli müride de söylemiştim o da aynısını demişti.
Herhalde çalışan birinin bi bok yemesi sonrası beni başka porta atınca bu ping olayı patlak vermişti.
Mesela 1 ay önce 16 mbit hız paketine geçtim. 1.6 mbit download hızım ile sonuna kadar sömürüyorum hattı mı o derece harika :)
Hatta bilgileri göstereyim anlayanlar onaylasın hat durumum iyi mi kötü mü diye;
Hocam direk müşteri hizmetlerini arayıp port değişin mi diyoruz ?
-
Cesnist bunu yazdıcoLin bunu yazdıArduouS bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Hocam direk müşteri hizmetlerini arayıp port değişin mi diyoruz ?
Aynen hocam. Bitmek bilmeyen ping sorunlarım adına port değiştirme talebinde bulunmak istiyorum de.
-
coLin bunu yazdı
benim hat zayıflaması yüksek çıkıyor çözümü nedir bunun bende mi port değişikliği isteyim