Ttnet Coştu !!!
-
beyler ben sınırsız 1 mbit kullanıorm ben 120 den yukarsını görmezdm film koydm baktım 5 dk sonra part1 indi dedim noluyo baktım 350 250 ile indiriyo ve hani bir anlık durdurup açtıktan sonraki olay deil yaklaşık 5 dk dır böle

noluor yah?
-
bu arada jdownloader bilmeyenler için hız yeşil şeyin üstünde
-
bende jdownloader la 10000 mbit yazısını görmüştüm bir anlık sonra uçtu gitti :D olur böyle vakalar
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------
bende jdownloader la 10000 mbit yazısını görmüştüm bir anlık sonra uçtu gitti :D olur böyle vakalar
-----------------------------anlamıyormusun bir anlık deil diorm 5 dkdır böle ?
-
30 - 35 dk da 700mb film indirdim vay anasını ne güzel duyguymuş ttnete bişi girmesn hacı :D
-
bu ttnet bi bende cosmadi aq:D
-
XpertVision bunu yazdı:
30 - 35 dk da 700mb film indirdim vay anasını ne güzel duyguymuş ttnete bişi girmesn hacı :D
-----------------------------dikkat et 8 mb kotalıya cekılmıs olmasın ara bı sor :D
-
3G den dolayı biraz cömertlik yapıolardır ben şahsen turkcell in VINN almayı düşünüorm
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------dikkat et 8 mb kotalıya cekılmıs olmasın ara bı sor :D
-----------------------------hocam bende şmdi onu düşündüm modem komşuda ortak kullanıorz inş öle deildir ama büyük ihtimal öle kotası kaçtı onn 15 gb mıydı ondan sonra 512 oluyo dmi :S
-
Kedidir O Kedi :D
TTnet O Hızını Birde Benim Külüstürde Gösterse Memnun Olurum
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------hocam bende şmdi onu düşündüm modem komşuda ortak kullanıorz inş öle deildir ama büyük ihtimal öle kotası kaçtı onn 15 gb mıydı ondan sonra 512 oluyo dmi :S
-----------------------------ya ole ttnet ın uygulaması ama ben dun gectım. suan 10 gb cıvarı agustos kotam doldu :) arkadasım 2 aydır kullanıorum dedı. kotası 150 gb olmus ancak ttnet hala dusurmemıs hıc hızını hala 8 mbıt dedı. ttnet henuz bu alt yapıyı tam kuramadı dedı. ben de ona guvendım abandım. bole bı durum yasayanlar war mı ???