Ttnet E Ne Yapsak Yaranırız ?
-
S.a Arkadaşlar 3 gündür Download edicem 17 -30 Kb arası down ediyorum idm ile abandıgım zaman en fazla 35 Kb cekiyor. 3 günde 5 Defa format attim denededigim isletim sistemi kalmadı pardus ubuntu Xp Wista Degiştirilmiş Xp ler Dahil Baglantı yine aynı lavukları aradıgım Zaman aldıgım Cevap bu : bilgisayarınızda virus vardır ondan dolayı baglantınız düsük kalıyor.. Yada modeminiz ısınmıştır baglantıda yavaslama oluyor::: ya bu Cevap ları Veren sıgırları Hangi Dangalak bu Sektore alıyor merak ediyorum.. ha isin yapan adamlarda var ama %95 i sıgır toplulugu Simdi Merak Ediyorum 1 Mbit Baglantı var sınırsız kullanıyorum ve kanser oluyorum Telefon açmaktan bıktım acaba ne yapsam yaranırım bu o.ç larına Tavsiyesi olan ?
-
ilk önce TTneti arıyosun.. müşteri temsilcisine bağlanıyosun..sonra ana avrat düz gidiyosun.telefonu kapatıyosun. sonra http://www.quiknetinternet.com/default.asp?sf=quiknet_kampanyalari adresine giriyosun.. sonra fiyat hakkında bilgileri alıp paketini seçiyosun. ardından ttnet modemini camdan atıyosun.. önceki verdğim adressden aldıgın tel no sunu arıyosun. quik net bağlatıyosun.. (optional : ttnet parakazanmasın diyosan telefonuda iptal ettiriyosun)
-
ttnet i bırakıp biri adsl e geçersen yaranırsın anca bende düşünüyorum ama kıçımızı kaldırıp başvurmak zor geliyor işte
-
TTnet'in para kazanmaması için kampanya yapıcan hacı :| harbi sanki elimiz mahkum gibi bunu anlıyolar sonra bizi eziyolar
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
ttnet i bırakıp biri adsl e geçersen yaranırsın anca bende düşünüyorum ama kıçımızı kaldırıp başvurmak zor geliyor işte
-----------------------------Biri internet Hizmetleri Kendi alt Yapısınımı kullanıyor ? Eger Kendi alt yapısı ise anında Geçerim.. 77 sulalem + mezarda yatanların kemikleri girsin TTnet e ..
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------Biri internet Hizmetleri Kendi alt Yapısınımı kullanıyor ? Eger Kendi alt yapısı ise anında Geçerim.. 77 sulalem + mezarda yatanların kemikleri girsin TTnet e ..
-----------------------------hacım haklı :|
-

320.8 kbps = 40 KB/s 

320.8 kbps ADSL : 
512 kbps ADSL : 
1024 kbps ADSL : 
2048 kbps ADSL : 
4096 kbps ADSL : 
403488 354580 94612 146789 403488 354580 94612 146789 
34 kB/s 100 kB/s 195 kB/s 737 kB/s 

76.4 kbps = 10 KB/s 

76.4 kbps ADSL : 
256 kbps ADSL : 
512 kbps ADSL : 
1024 kbps ADSL : 
434022 201816 239167 434022 201816 239167 
26 kB/s 52 kB/s 196 kB/s -
hocam şuan en uygunu hangisi Smile, ttnet, biri, kablonet, uydu net ? hangisini öneriyosunuz
tabi bide kablosuz beleş modem lazım hangisi beleş veriyo ?
ona gore birisini almam lazım ?
-
ben 220 kb den asagı ınmıoyorum bazen 300 unde yukarısına cıkıo sorun yok :L
-
emrah_melenkolia bunu yazdı:
-----------------------------hocam şuan en uygunu hangisi Smile, ttnet, biri, kablonet, uydu net ? hangisini öneriyosunuz
-----------------------------arkadaşım Geç kablo net e bak keyfine Adsl ile ugrasma ..
-
voodoo bunu yazdı:
emrah_melenkolia bunu yazdı:
-----------------------------hocam şuan en uygunu hangisi Smile, ttnet, biri, kablonet, uydu net ? hangisini öneriyosunuz
-----------------------------arkadaşım Geç kablo net e bak keyfine Adsl ile ugrasma ..
-----------------------------hocam okuduğum şehirde evde kullanıyoduk kablo net sahiden 10 numara fakat modemi çok pahalı geçen sene eylül gibi 120 ytl vermiştik whirless modeme 120 lira çok para :S bana modemi beleş vericek bi firma lazım olmadı modeme fazla para veremem yani