Ttnet Haricinde İnternet Saglayici Lazim
-
Kütahyadayım yeni yerlerşim alanında yeni yapılmış evde kalıyorum. 2 ayı geçti hala alt yapı yok diyip internet bağlanmıyor. imza topladı diğer apartmandakiler falan. halen bi gelişme olmadı. ben telekomdan cezamı yani sozlesme cezami ödeyip çıksam ne kullanabilirim.
uyduneti duymuştum ama kütahyada yok sanırım sitelerinden başvuru yapayım dedim kütahya yok.
mobilde 20 gb yetmiyor ve hala fazlasını ödüyorum aştıkça internetin. biran önce çözüm bulmalıyım
-
telekom özelleşince mantığı da özelleşti yeteri kadar gelir elde edemeyeceğini hesaplarsa yatırım yapmıyor istediğin kadar şikayet et. diğer iss ler de telekoma bağımlı.işin zor.
edit: o yerleşim alanındaki her haneden bir kişinin imzasıyla ortak dilekçe yazın belki bi işe yarayabilir.
acikistihbarat tarafından 04/Kas/16 22:06 tarihinde düzenlenmiştir -
ben şikayetle uğraşmak istemiyorum. yazımda da bahsettim. altarnatif internet arıyorum.
telekom haricinde nereden ne kullanabilirim.
-
MuhammeT bunu yazdı
ben şikayetle uğraşmak istemiyorum. yazımda da bahsettim. altarnatif internet arıyorum.
Hocam s.a simdi senin mevcutta tt internetin var ve tahadutude var. yeni eve tasindin altyapi yok nakil alamiyosun. iptal etsen ceza cikiyo dogrumu anladim?
-
ari41 bunu yazdıMuhammeT bunu yazdı
Hocam s.a simdi senin mevcutta tt internetin var ve tahadutude var. yeni eve tasindin altyapi yok nakil alamiyosun. iptal etsen ceza cikiyo dogrumu anladim?
ceza çıkmaz aslında ikametgahını oraya alıp o adresten başvurduğunda altyapı yok derlerse direk cezasız iptal edilebiliyor.
-
hocam şuan hattımı dondurdum fatura ödemiyorum ama internetim yok. ceza bile ödesem altarnatif bişi bulursam kapattırıcam ttneti. ama altarnatif bişi bulamıyorum.
turkcell den 30 gb ım var ama çabuk bitiyo cepten bağlanınca.
kablosuz neler kullanabilirim.
-
fixnet turknet vs var ama onlar telekom altyapısı üzerinden verecekleri için el muhtaç. belki telekoma baskı yapabilecek bi kişi veya firma bulabilirsen olabilir. yakınındaki siyasilerin kapısını çalabilirsen şansını bi dene.
edit: en yakın adsl/vdsl si olan birinden kablosuz paylaşım teklifi yapabilir misin ? uygun donanım konusunda arkadaşlar yardımcı olabilir.
acikistihbarat tarafından 04/Kas/16 23:01 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdi baktım da superonline eğer altyapı yoksa banane diyip geçiriyor taahhütü bence sen en yakın telekom müdürlüğüne git hocam onların halletmesi lazım
-
MuhammeT bunu yazdı
telekom alt yapısı olduğu için hepsi alternafin yok yani herkes aynısını diyor.
-
Benzer sorunu ben İstanbul' da yaşadım müridim. Yapabileceğin 2 alternatifin var mobil paketlere bakmak veya birilerinden wifi çalmak. İkiside geçici çözümler oluyor tabii. Ben mobil bir paket aldım o zaman, o aradada dilekçe yerine Telekom' a gidip çıngar çıkardım ve benim önüme önce bir mankafa çıkardılar. Hani sen ne anlatırsan anlat müdürü oynar ya (olmaz kardeşimciler tayfası) Çıngarın büyüğünü onun önünde çıkarıpda ondan daha laf anlamaz olmayı başarınca birden bir iyi polis çıktı ortaya, beni aldı sakinleştirdi filan filan. Aynı gün başvurum tamamlandı ankastre bile olmamasına rağmen 2 güne de netim bağlandı.
Telekom alt yapısı olmadan herhangi bir alşternatif bulman güç dostum. Git bence kavga etmeye, laf anlamaz adamı oyna kaybedeceğin bir şey yok hali hazırda.
-
Hocam bulunduğunuz lokasyonda Uydunet, SuperOnline veya Vodafone fiber altyapısı yoksa diğer dağıtıcılar Türk Telekom altyapısını kullandıkları için firma değiştirmeniz durumunda sizin adınıza çok bir şey değişmez. Hatta ekstra sinir sahibi olma ihtimaliniz de cabası.